Οι ηθοποιοί από το «Ευτυχισμένοι μαζί» μιλούν για τη σειρά και τις πιο αστείες στιγμές στα γυρίσματα

Η εμβληματική, διαχρονική οικογενειακή σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί», κατά καιρούς προβάλλεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Mega και κάθε φορά σημειώνει πολύ  υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ο Γιάννης Μπέζος, η Αλεξάνδρα Παντελάκη, η Κατερίνα Λέχου, ο Τάσος Γιαννόπουλος, η Ιωάννα Πηλιχού και η Μυρτώ Λοβέρδου φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και -μεταξύ άλλων- μίλησαν για την εμπειρία τους στη σειρά, καθώς και για τις αστείες στιγμές

που έζησαν στα γυρίσματα.

Ο Γιάννης Μπέζος είπε: «Βλέπω “Ευτυχισμένοι μαζί” στις επαναλήψεις και θυμάμαι πόσο κουραζόμουν αλλά ήταν δημιουργικό. Εμένα περισσότερο μου άρεσε όταν κάναμε διάλειμμα για φαγητό και ήμασταν όλοι μαζί. Έβαλα την κομμώτρια να παίξει και με πήρε τηλέφωνο ο Ξενόπουλος. Τα πιο συγκινητικά γυρίσματα ήταν τα τελευταία».

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη ανέφερε πως  «όταν δεν είχα γύρισμα, έκλαιγα. Ο Μπέζος ερχόταν φορτωμένος με φαγητά και μοίραζε ατάκες. Η πιο αστεία σκηνή είναι όταν έκανα την κουφή, με έχει ρωτήσει ταξιτζής “καλέ ακούτε;”».

Η Κατερίνα Λέχου είπε ότι «τους αισθάνομαι οικείους. Μια από τις πιο αστείες στιγμές είναι στο ασανσέρ. Μου ήταν δύσκολο να παίξω την σέξι γυναίκα στη σκηνή του ασανσέρ».

Ο Τάσος Γιαννόπουλος πρόσθεσε: «Ο κόσμος όταν με συναντά μου λέει την ατάκα “Φώτη, πιάσε μια μπύρα”. Μια αστεία σκηνή ήταν όταν έπρεπε να βγάλω τα ρούχα μου και να ξαπλώσω στον καναπέ».

Η Ιωάννα Πηλιχού ανέφερε πως η σειρά ήταν το ξεκίνημα της και το αγαπώ: «Το μεγαλύτερο πειραχτήρι ήταν ο Γιάννης Μπέζος. Η πιο αστεία μου σκηνή ήταν με τον Βασίλη Γιακουμάρο όταν τον έσπρωξα τόσο δυνατά και έπεσε κάτω».

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του αλόγου που ξεψύχησε βασανιστικά στην Κέρκυρα

Πρωινό μας: Αποχωρεί από την εκπομπή της Φαίης και το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Ναταλία Γερμανού: Η νέα εκπομπή, ο ανταγωνισμός με τον Κώστα Τσουρό και η προσωπική ζωή

Keywords
Τυχαία Θέματα