Οι Έλληνες celebrities που έχουν φωτογραφηθεί γυμνοί για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

Σήμερα 1η Δεκεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Aids. Μια μέρα για να θυμηθείς ότι ο ιός, ο φόβος, η ασθένεια, η απομόνωση, είναι ακόμα εκεί έξω. Μια μέρα για να μην ξεχνάς ότι η μεγαλύτερη προστασία στη ζωή είναι η αγάπη. Και η αγάπη είναι η ζωή.

Ψάξαμε και συγκεντρώσαμε τους Έλληνες celebrities που έχουν φωτογραφηθεί γυμνοί για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS και φιλοξενηθεί στις σελίδες του Down Town.

Την 4η χρονιά κυκλοφορίας του «Naked issue», το περιοδικό συνοδευόταν από ένα δώρο. Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία του Θοδωρή Μαραντίνη, οι Οnirama παραχώρησαν τη χρήση του τραγουδιού τους «Οι φόβοι του πρίγκιπα – Ένα Εμείς» και το «Down Town» έδωσε εικόνα στη μελωδία και τους στίχους τους δημιουργώντας ένα video clip με πρωταγωνιστές 40 γυμνούς γνωστούς Έλληνες, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνου Ρήγου.

Τα τελευταία χρόνια, το περιοδικό το περιοδικό «Adore» της εφημερίδας «Μακεδονία» συμμετέχει στον αγώνα κατά του AIDS και με σύνθημα «μόνο η αγάπη είναι μεταδοτική» ζητάει από διάσημες προσωπικότητες να φωτογραφηθούν απενοχοποιώντας το γυμνό και στέλνοντας από κοινού το μήνυμα ότι αγαπούν τη ζωή.

Keywords
Τυχαία Θέματα