Ο Σάκης Κατσούλης μπορεί να κέρδισε το Survivor, όμως ο πραγματικός νικητής είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος!

Μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν, το Survivor, το απόλυτο ριάλιτι επιβίωσης έφτασε στο τέλος του. Και λέμε επιτυχημένη γιατί τα νούμερα τηλεθέασης είναι αυτά που καθορίζουν το μέλλον ενός προγράμματος στο Χρηματιστήριο Αξιών της μικρής οθόνης. Και το Survivor, χωρίς καμία αμφιβολία τα σάρωσε όλα στο πέρασμά του.

Αυτή τη φορά όμως το ριάλιτι, κακά τα ψέματα, ήταν πάνω από το στίβο μάχης, τα αγωνίσματα και τις δοκιμασίες. Αυτό

φυσικά δεν το λέμε μόνο εμείς αλλά και όλοι οι προηγούμενοι παίκτες που παρομοίαζαν το φετινό ως  … παιδική χαρά.

Νικητής ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε χαρακτηριστικά: «Τα χρήματα, επειδή υπάρχουν κάποιες επιχειρήσεις δικές μου που έχω και χρειάζονται βοήθεια λόγω του κορονοϊού και πρέπει να τις στηρίξω. Το ένα κομμάτι είναι αυτό και το άλλο είναι ότι μαζί με τους υπόλοιπους survivors που είμαι σίγουρος ότι θα συμμετέχουν σε αυτό, θέλουμε να κάνουμε πράγματα γιατί βλέπουμε ότι υπάρχει αγάπη από τον κόσμο και μια δημοσιότητα που δεν ξέρουμε…. Να βοηθήσουμε ανθρώπους εκεί έξω που χρειάζονται βοήθεια, να έχει μια καλύτερη επόμενη μέρα».

Δηλώσεις που ακολουθούν το παράδειγμα του Γιώργου Ασημακόπουλου, ο οποίος όπως καταλαβαίνετε άνοιξε το δρόμο και έγινε παράδειγμα προς μίμηση.

Και δικαιολογημένα αφού είναι ένα απόλυτα υγιές πρότυπο που συμμετείχε, έπαιξε δίκαια, μας χάρισε απίθανες στιγμές γέλιου και κέρδισε τον σεβασμό όλων μας με την απόφασή του να δωρίσει όλα τα χρήματα από την παραμονή του στο ριάλιτι σε ιδρύματα που αφορούν σε παιδιά τα οποία δίνουν σκληρή μάχη με τον καρκίνο και γενικά αντιμετωπίζουν σοβαρά θέματα υγείας.

Αφορμή για αυτή την κίνησή του στάθηκε, ο χαμός του αδερφού του πριν πολλά χρόνια. Ένας χαμός που όπως ήταν λογικό τον συγκλόνισε, όμως του έδωσε ακόμα περισσότερη δύναμη για να προχωρήσει, μετατρέποντας το απόλυτο δράμα στην απόλυτη προσφορά.

Ήδη έχει κάνει την αρχή με το Make A Wish Greece, την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη- ΕΛΠΙΔΑ», τη Φλόγα στην Πάτρα ενώ σύντομα, σύμφωνα με πληροφορίες μας θα ακολουθήσουν κι άλλα, τόσο στο Βόλο, όσο και στη Θεσσαλονίκη.

Το έργο του Γιώργου Ασημακόπουλου όμως δεν θα σταματήσει εδώ, αλλά θα έχει και συνέχεια. Σύντομα θα δημιουργήσει μια δική του ομάδα, η οποία θα ονομαστεί Αλέξανδρος Angel -από το όνομα του αδερφού του- και θα την απαρτίζουν κλόουν και ταχυδακτυλουργοί οι οποίοι θα επισκέπτονται αρκετά συχνά τα παιδιά και θα τους προσφέρουν γέλιο, χαρά και ελπίδα.

Μια ακόμα:

Γιώργος Λιανός: Στέλνει το μήνυμά του μετά τον τελικό του Survivor

Ηλίας Μπόγδανος: Το πάρτι μέχρι το πρωί με φίλους και πρώην συμπαίκτες από το Survivor και το τρυφερό φιλί της συντρόφου του

Μαρίνα Σάττι: «Έχω ακούσει σχόλια για την καταγωγή μου, ένιωθα ανασφάλεια παλιά»

Keywords
Τυχαία Θέματα