Ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης βάφτισε το γιο του – φωτο

Τον γιο του βάφτισε, την Κυριακή, ο Ολυμπιονίκης της Κολύμβησης Σπύρος Γιαννιώτης στον τόπο καταγωγής του, την Κέρκυρα. Ο γνωστός αθλητής, πέρσι το καλοκαίρι, μας έκανε υπερήφανους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στη Βραζιλία, όταν κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην Κολύμβηση.

Ο μικρός του γεννήθηκε τον Δεκέμβρη

του 2016 ανήμερα της γιορτής του. Το όνομα που πήρε ο μπέμπης είναι το Διονύσιος, ενώ το μυστήριο έγινε στο εκκλησάκι Υπαπαντή στο Κομμένο.

«Και το όνομα αυτού Διονύσιος! Δίπλα στην θάλασσα βαφτίσαμε το γιο μας στο εκκλησάκι, Υπαπαντή στο Κομμένο», έγραψε ο Ολυμπιονίκης στο Instagram και ανέβασε φωτογραφίες.

«Όταν έμαθα πως έρχεται ένα μωράκι, ήταν ένα σημάδι. Ήξερα πως σταματώντας τον αθλητισμό είχα κάτι καινούριο να κάνω. Ο ρόλος των γονιών είναι ανώτερος από οτιδήποτε άλλο. Οι αθλητές, για να νιώσουν καλά ψυχολογικά, προσπαθούν να βρουν σημάδια», είχε δηλώσει ο Σπύρος Γιαννιώτης σε παλαιότερη συνέντευξή του στο People, επισημαίνοντας: «Ίσως επειδή όλοι στην οικογένειά μας ήταν αγόρια, το έβλεπα και από την άποψη του παιχνιδιού, ότι θα είναι πιο εύκολο για μένα».

Και το όνομα αυτού Διονύσιος! Δίπλα στην θάλασσα βαφτίσαμε το γιο μας στο εκκλησάκι, Υπαπαντη στο Κομμένο.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spiros Gianniotis (@spiros10k) στις Μάι 28, 2017, 6:08πμ PDT

The post Ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης βάφτισε το γιο του – φωτο appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα