Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει για τον χωρισμό του: ”Μετάνιωσα που…”

Από το καλοκαίρι έκαναν την εμφάνισή τους τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για χωρισμό ανάμεσα στον Γιώργο Λιανό και την Ανθή Ανδροτσάκη. Το ζευγάρι για μερικούς μήνες κράτησε κρυφή την απόφασή του για διαζύγιο ενώ πριν λίγο καιρό ο γνωστός τραγουδιστής ανακοίνωσε το τέλος στη σχέση του.

Ο Γιώργος Λιανός παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο People και μίλησε για την περίοδο που χώρισε: «Το φετινό καλοκαίρι

ήταν αρκετά ζόρικο. Το συγκεκριμένο θέμα πήρε μεγάλη έκταση και δεν είχα καμία πρόθεση να πάρει. Επίσης, όσον αφορά τα παιδιά μου, άκουσα κάποια σχόλια που δεν μου άρεσαν, ότι ξαφνικά τα είδαν στα social media μου, κάτι που δεν συνέβαινε στο παρελθόν. Θεώρησα ότι έδωσα τροφή για ένα πολύ προσωπικό θέμα, το οποίο ίσως θα έπρεπε να το προφυλάξω καλύτερα. Μετάνιωσα που πήρε έκταση και όταν κάποια στιγμή μπήκα στην διαδικασία να απαντήσω, ένιωσα σαν να το συνεχίζω. Πλέον, αποφάσισα να μην μιλάω καθόλου για την προσωπική μου ζωή. Είμαι σε μια φάση που προσπαθώ να βρω τις ισορροπίες. Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου εργένη. Το μόνο που ξέρω είναι πως είμαι πατέρας και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ».

Keywords
Τυχαία Θέματα