Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκαθαρίζει πως δεν θα ήθελε να είναι συμπαρουσιαστής με τον Σάκη Τανιμανίδη-Τα σχόλια του “Πρω1νού”

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Direct του Alpha και μίλησε για όλα στον Τάκη Χατζή. Μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε εάν ενδέχεται να επιστρέψει στο Survivor, είτε ως παίκτης, είτε ως συμπαρουσιαστής του Σάκη Τανιμανίδη. 

Ο Ντάνος αποκάλυψε πως δεν θα επέστρεφε ως παίκτης και για την παρουσίαση, τόνισε: “Θα το συζητούσα σίγουρα γιατί είναι ένα πρότζεκτ που με έκανε γνωστό αφενός και αφετέρου είναι κάτι το οποίο το γνωρίζω. Τώρα, η παρουσίαση είναι ένα κομμάτι το οποίο δεν θα έλεγα ότι το γνωρίζω αλλά θα το συζητούσα για

να δω αν μπορώ ή όχι”.

Όσο για το αν θα συμπαρουσίαζε το ριάλιτι με τον Σάκη Τανιμανίδη, απάντησε: “Όχι, δεν θα το έκανα. Καταρχήν δεν νομίζω ότι το Survivor χρειάζεται δύο παρουσιαστές. Αλλά αν πούμε ότι συνέβη ως συμπαρουσιαστής βοηθητικά με τον Γιώργο Λιανό τελευταία, νομίζω ότι αυτό δεν θα το έκανα. Δεν θα το έκανα ούτε με τον Σάκη ούτε με εσένα”.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα της συνέντευξής του προβλήθηκε στο “Πρω1νό” και η Φαίη με τους συνεργάτες έκαναν τα δικά τους σχόλια. Μάλιστα, αναφέρθηκαν και στο unfollow που έκαναν οι δύο άντρες στο Instagram, ενώ ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε πως έχουν ψυχρανθεί.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή Ευαγγελία Αραβανή; Δείτε ποια επιστρέφει στο My Style Rocks 

Αυτός είναι ο λόγος της απουσίας του Δημήτρη Μοθωναίου από το “Πρω1νό” 

Ιωάννα Παππά: “Δέχθηκα αρνητικά μηνύματα που έγινα μητέρα μετά τα 40” 

Keywords
Τυχαία Θέματα