Ο Δημήτρης Ταταράκης απαντά στις φήμες χωρισμού από την Ελευθερία Ελευθερίου!

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία πως η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Δημήτρης Ταταράκης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε η απουσία του μοντέλου από το χθεσινό πάρτι που έκανε η τραγουδίστρια στο σπίτι της για τα γενέθλιά της. Η Ελευθερία Ελευθερίου πέρασε την ημέρα παρέα με καλούς της φίλους και ο Δημήτρης Ταταράκης με τη δική του παρέα.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες και βίντεο. 

Ο λόγος που συζητήθηκε έντονα η απουσία του μοντέλου, είναι το γεγονός πως οι δύο τους πέρασαν μαζί όλες τις ημέρες της καραντίνας και το

ότι δεν συναντήθηκαν μια τέτοια ημέρα, προκάλεσε έκπληξη. Μάλιστα, σε κοινή συνέντευξη που παραχώρησαν στο “Πρω1νό”, είχαν αναφέρει: “Εμείς δεν μαλώνουμε στην καραντίνα. Μαλώναμε πριν γιατί είχαμε δουλειές.Τώρα που δεν έχουμε δουλειές είμαστε ήρεμοι και ωραίοι και χαλαροί”!

Το tlife.gr μετά τα σενάρια περί χωρισμού του ζευγαριού, επικοινώνησε με τον Δημήτρη Ταταράκη, ο οποίος επιβεβαίωσε πως δεν ισχύουν τα όσα ακούγονται.

“Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Της έστειλα λουλούδια για τα γενέθλιά της και θα την δω σήμερα το απόγευμα, θα πάω από το σπίτι της!”, τόνισε.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Πέτρος Λαγούτης ζητά το κράτος να φροντίσει τους καλλιτέχνες: “Ξαφνικά έχουμε βρεθεί ανήμποροι”! 

J2US: Η αιχμηρή ατάκα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στη Μαρία Μπακοδήμου 

Πρώην παίκτης του MasterChef: “Δεν μου αρέσει καθόλου η σχέση του Μπέλλου με τη Μαρία” 

Keywords
Τυχαία Θέματα