Ο Χρήστος Χολίδης μιλάει πρώτη φορά για το ατύχημα με το αυτοκίνητό του: ”Ευτυχώς πέρασε και με έσωσε…”

O Χρήστος Χολίδης μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Πρω1νού για την αρχή της καριέρας του, την πρώτη φορά που τον απέλυσαν αλλά και το πρόσφατο ατύχημα με το αυτοκίνητό του.

Ο γνωστός τραγουδιστής εν όψει της πρεμιέρας του στο Ποσειδώνιο δήλωσε: ”Την πρώτη φορά που πέρασα αυτή την πόρτα ήμουν παιδάκι, τώρα μεγάλωσα. Δεν θα τα παρατούσα εύκολα γιατί έχω περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή μου, κι έχω πολεμήσει για ό,τι έχω κάνει…”

Ο Χρήστος Χολίδης θυμάται την πρώτη φορά που ανέβηκε στην σκηνή: ”Την πρώτη φορά που τραγούδησα ήταν στην Πάτρα

όπου έμεινα για δύο μήνες και μετά με έδιωξαν. Ήταν πλήγμα για εμένα γιατί ξαναγύρισα και δούλευα ως μπαρμαν… Όταν έβγαλα τα πρώτα μου χρήματα αγόρασα ένα τζιπ και πήγα να πάρω την μαμά μου από το ταχυφαγείο που δούλευε. Στη διαδρομή μου είπε πόσο περήφανη ήταν για εμένα και της απάντησα ότι δεν χρειάζεται να ξαναδουλέψει. Για τρία χρόνια πλήρωνα τα ένσημά της για να βγει στη σύνταξη”.

Τέλος αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο πρόσφατο ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του: ”Ταξίδευα, στη διαδρομή σκίστηκε το λάστιχο του αυτοκινήτου, ευτυχώς ήμουν στη μεσαία λωρίδα. Κάθισα στις μπάρες γιατί είχε κλείσει το κινητό μου από μπαταρία κι ευτυχώς πέρασε ένα περιπολικό και με έσωσε”.

Keywords
Τυχαία Θέματα