Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης παρέδωσε νύφη τη Δανάη Μπάρκα στον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης με αφορμή τη σημερινή πρεμιέρα της καινούργιας σειράς του Mega «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και έδωσε συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα. Οι δυο τους συνδέονται από μια πολύ ιδιαίτερη σχέση, με την παρουσιάστρια να θεωρεί τον γνωστό ηθοποιό δεύτερο μπαμπά της.

Μετά το τέλος της συνέντευξης, λοιπόν, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης πήρε τη Δανάη Μπάρκα από το χέρι και την παρέδωσε στον Τίμο Ζαχαράτο.

Τις τελευταίες ημέρες, οι «επιθέσεις» αγάπης της Δανάης Μπάρκα στον Τίμο Ζαχαράτο διαδέχονται η μία την άλλη, έτσι σήμερα, που στο πλατό θα βρισκόταν και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει μια… πρόβα γάμου.

Φορώντας ένα πέπλο στο κεφάλι είπε: «Το βράδυ έχουμε Συμπέθερους πάμε να φάμε κουφέτα! Τίμο, έρχομαι! Τίμο αγάπη μου, έλα πάρε με από εδώ», είπε χιουμοριστικά η Δανάη Μπάρκα, με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη να δίνει τον συμβουλεύει. «Να την προσέχεις, να είσαι καλός μαζί της, να έχεις τον νου σου γιατί μετά θα έχεις να κάνεις μαζί μου».

Δείτε στο βίντεο την επική στιγμή:

Διαβάστε ακόμα:

Η Φάρμα 2: Έξι πρόσωπα – έκπληξη συζητούν για τον νέο κύκλο

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε γιατί «τρελάθηκαν» τα παιδιά της – Τι συνέβη στο σπίτι;

Πρω1νό 15/10: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Λίτσα Πατέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα