Ο 21 ετών γιος της Ισαβέλλας Βλασιάδου είναι ένας κούκλος και πρέπει να τον δείτε!

Η Ισαβέλλα Βλασιάδου έχει μιλήσει σε αρκετές συνεντεύξεις της για τον γιο της και για το γεγονός πως παράτησε την υποκριτική για να τον μεγαλώσει.

«Είμαι μια κανονική μαμά όπως και είμαι και ένας κανονικός άνθρωπος γενικά. Αυτό που προέχει μέσα σε μια οικογένεια είναι να προμοτάρεις τη λάμψη του παιδιού. Άφησα την υποκριτική όταν γεννήθηκε ο γιος μου. Όταν μεγάλωσε ήταν δύσκολο να ξαναμπώ με τους ίδιους όρους. Είμαστε όλοι αναλώσιμοι», είχε δηλώσει πριν από μερικούς μήνες στην εκπομπή «Ελένη» η ηθοποιός.

Πριν από δύο μέρες, ο γιος της Ισαβέλλας Βλασιάδου, Παντελής,

είχε τα γενέθλιά του. Ο νεαρός έκλεισε τα 21 και η υπερήφανη μαμά του δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία προκειμένου να του ευχηθεί και δημόσια.

View this post on Instagram

A post shared by Isavella Vlasiadou (@isilabel)

«Τώρα που κλείνεις τα 21 ,ανοίγεις την πόρτα στον κόσμο των μεγάλων …και ανεβαίνεις στις μεγάλες πίστες …σου εύχομαι να τις περάσεις με τόλμη δύναμη και αισιοδοξία και να φτάσεις εκεί που ονειρεύεσαι……όσο ψηλά κι αν είναι… Χρόνια πολλάααα γεμάτα χαρές ,γνώσεις και περιπέτειες αγαπημένε μου Παντελή», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Όπως θα διακρίνατε και μόνοι σας, ο Παντελής είναι ένας κούκλος που σίγουρα θα έχει κάψει ήδη πολλές καρδιές παρά το νεαρό της ηλικίας του.

View this post on Instagram

A post shared by Isavella Vlasiadou (@isilabel)

Απ’ ότι βλέπουμε μάλιστα στις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός μαζί του, η αδυναμία που τρέφει ο ένας για τον άλλον είναι αμοιβαία.

View this post on Instagram

A post shared by Isavella Vlasiadou (@isilabel)

Μια πολύ όμορφη σχέση μητέρας και γιου!

Διαβάστε ακόμα:

Μαντώ Γαστεράτου: To τρυφερό μήνυμα στο σύζυγό της για την 4η επέτειο γάμου τους

Γιώργος Λιανός: Η αποκάλυψη για το αν γίνει τελικά το «All Star Survivor» 

Γιάννης Μπέζος: Οι δηλώσεις του για τις ηθοποιούς που κάνουν πλαστικές επεμβάσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα