Ντέμης Νικολαΐδης: Απαντά πρώτη φορά στα δημοσιεύματα που τον θέλουν ζευγάρι με την Κατερίνα Παναγοπούλου

Στο επίκεντρο βρέθηκε το τελευταίο διάστημα ο Ντέμης Νικολαΐδης μετά τον χωρισμό του από την Δέσποινα Βανδή, λόγω της κοινής του εμφάνισης με την Κατερίνα Παναγοπούλου και τα δημοσιεύματα που τους θέλουν ζευγάρι.

Ο ίδιος παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και μίλησε -μεταξύ άλλων- για την αλλαγή στην εμφάνισή του και το βάρος που έχασε μετά από μια δύσκολη περίοδο που πέρασε, ενώ απάντησε και στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν ζευγάρι με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega

μετά τις κοινές τους φωτογραφίες.

«Έχω χάσει 15 κιλά και πρέπει να πετάξω από πάνω μου άλλα 10. Πέρασα δύσκολα αλλά τώρα είμαι καλά. Το καθημερινό μου πρόγραμμα περιλαμβάνει περπάτημα αρκετών χιλιομέτρων, κάποιες μέρες γυμναστική, yoga, pilates. Πρέπει να βρω τη φόρμα μου», ανέφερε αρχικά.

Για τα δημοσιευμάτα που προαναφέραμε, ο Ντέμης  Νικολαΐδης απάντησε χαρακτηριστικά: «Αστειότητες. Βρεθήκαμε συμπτωματικά με την Κατερίνα Παναγοπούλου σε μια κοινή παρέα κάπου εδώ κοντά αυτό και τίποτα άλλο. Μην πιστεύεις όλα όσα διαβάζεις».

Μάλιστα, το συγκεκριμένο απόσπασμα από την συνέντευξή του προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να αναφέρει ότι πολύ καλά πληροφορημένες πηγές τής μετέφεραν πως ο ίδιος θεωρεί ότι όλο αυτό ήταν στημένο και ότι η μόνη στιγμή που ήρθαν οι δυο τους κοντά ήταν όταν έδωσαν τα χέρια, την ώρα δηλαδή που τραβήχτηκαν και οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε ακόμα:

Άγριες Μέλισσες -Εξελίξεις: Το μεγάλο ψέμα που θα προκαλέσει αναστάτωση

Survivor -Ασημίνα Χατζηανδρεόυ: Ξέσπασε σε κλάματα με το πρώτο μήνυμα από τον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη

Η Αλίκη Κατσαβού εξομολογείται: «Ο Φοίβος όσο μεγαλώνει μου διατυπώνει τη στεναχώρια του»

Keywords
Τυχαία Θέματα