Νίκος Μουτσινάς: Πότε παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο -Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Το απόγευμα της Δευτέρας 29/5 ο Νίκος Μουτσινάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς ένιωσε μια αδιαθεσία μετά το τέλος της εκπομπής του στον ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως ο παρουσιαστής ταλαιπωρούταν από μια φλεγμονή, την οποία δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει στο σπίτι το Σαββατοκύριακο και χρειάστηκε τη βοήθεια των γιατρών στο νοσοκομείο. Αυτή η φλεγμονή φαίνεται πως σχετίζεται με τους πόνους που είχε στο στομάχι ο Νίκος Μουτσινάς στις αρχές του Μαΐου και είχε αναγκαστεί να διακόψει

την εκπομπή του και να αποχωρήσει.

Πότε θα πάρει εξιτήριο ο Νίκος Μουτσινάς και ποια είναι τα νεόρερα για την υγεία του;

Ο γνωστός παρουσιαστής βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο, ωστόσο φαίνεται πως είναι καλύτερα πλέον. Σύμφωνα με πληροφορίες της Φωτεινής Πετρογιάννη στην εκπομπή «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1, ο Νίκος Μουτσινάς αναμένεται να πάρει σήμερα Πέμπτη 1/6 εξιτήριο από το νοσοκομείο και να πάει στο σπίτι του.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με την δημοσιογράφο, το «Καλό Μεσημεράκι» θα παραμείνει εκτός αέρα, τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη 6/6.

«Είναι καλά στην υγεία του, δεν είναι κάτι σοβαρό. Μια φλεγμονή είναι και την έχει αντιμετωπίσει. Είναι καλά ο Νίκος Μουτσινάς. Την Τρίτη θα επιστρέψει στη θέση του», είπε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Πετρογιάννη στον αέρα του ΑΝΤ1.

Διαβάστε ακόμα:

Μάριον Μιχελιδάκη: Η on camera αντίδραση μετά τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για «φοβισμένους συνεργάτες»

Μαρία Ηλιάκη: Ο λόγος που η κόρη της δεν πήρε το όνομα της μητέρας της -Η συγκίνηση της παρουσιάστριας

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Δε θα δώσει τελικά Πανελλήνιες Εξετάσεις και αυτός είναι ο λόγος

Keywords
Τυχαία Θέματα