Νίκος Μουτσινάς: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο -Πότε επιστρέφει στην εκπομπή του

O Νίκος Μουτσινάς μεταφέρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 30/5 στο νοσοκομείο καθώς ένιωσε μια αδιαθεσία μετά το τέλος της εκπομπής του στον ΣΚΑΪ. Ο γνωστός παρουσιαστής ταλαιπωρούταν από μια φλεγμονή, την οποία δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει στο σπίτι το Σαββατοκύριακο και χρειάστηκε τη βοήθεια των γιατρών στο νοσοκομείο.

«Είναι καλά στην υγεία του, δεν είναι κάτι σοβαρό. Μια φλεγμονή είναι και την έχει αντιμετωπίσει. Είναι καλά ο Νίκος Μουτσινάς. Την Τρίτη θα επιστρέψει στη θέση του», είχε αναφέρει η Φωτεινή Πετρογιάννη στην εκπομπή «Το Πρω1νό» την

Πέμπτη 1/6.

Ο Νίκος Μουτσινάς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Το πρωί της Παρασκευής 2/6, ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 πως ο Νίκος Μουτσινάς πήρε εξιτήριο από το ιδιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες, μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Νίκος Μουτσινάς βγήκε από το νοσοκομείο ύστερα από τέσσερα 24ωρα και αναμένεται να επιστρέψει στο πλατό του ΣΚΑΪ για την εκπομπή του μια μέρα μετά του Αγίου Πνεύματος.

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Οι έρευνες της αστυνομίας στο κλεμμένο αυτοκίνητο θα φέρουν στο φως ένα στοιχείο που θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό

Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Στον αέρα το πρώτο trailer

Survivor All Star: Ο παίκτης που αποχώρησε από το reality επιβίωσης

Keywords
Τυχαία Θέματα