Νίκος Μουτσινάς: Κατακεραυνώνει το ΣΕΗ με αφορμή τα Τέμπη -«Μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση…»

Την περασμένη εβδομάδα, λόγω της έκτακτης επικαιρότητας και του δυστυχήματος στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή 57 ανθρώπων, πολλές εκπομές δεν βγήκαν στον αέρα.

Μία από αυτές ήταν και το «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά, που σήμερα επέστρεψε κανονικά πίσω στους δέκτες μας. Ο παρουσιαστής στην έναρξη της εκπομπής αναφέρθηκε στο τραγικό γεγονός που έχει συγκλονίσει τα τελευταία 24ωρα την χώρα μας, ενώ δεν έκρυψε την ενόχλησή του με τη στάση που κράτησε το ΣΕΗ στο τριήμερο εθνικό πένθος σχετικά με τα θέατρα.

Συγκεκριμένα,

ο ίδιος ανέφερε πως περίμενε το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών να βγάλει ανακοίνωση προκειμένου να μην ανοίξουν τα θέατρα, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

«Μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση ότι το ΣΕΗ δεν έβγαλε ανακοίνωση την Τετάρτη να μην παίξει κανένα θέατρο και παίξαμε. Παρ’ όλα αυτά ο παραγωγός πήρε τηλέφωνο στο υπουργείο και είπε “τι κάνουμε;” και ότι τι σημαίνει το τριήμερο εθνικό πένθος;

Για το υπουργείο σήμαινε ότι απλά δεν θα γίνουν δημόσιες εκδηλώσεις, τα θέατρα φυσικά και θα παίξουν κανονικά. Δεν υπάρχει λόγος να μην παίξεις θέατρο, χαζός είσαι; Και να κάνουμε ενός λεπτού σιγής, την οποία και κάναμε και αυτό ήταν», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Και πρόσθεσε: «Κάπως ενοχλήθηκα, γιατί δυο εβδομάδες τρέχουμε σε εσάς που μας ακούτε να βοηθήσετε γι’ αυτό που συνέβη στο κλάδο των ηθοποιών και δεν έβγαλε μια ανακοίνωση το ΣΕΗ να μην παίξουμε την Τετάρτη, το οποίο ήταν αρκετά εκνευριστικό».

Διαβάστε ακόμα:

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η on camera αντίδραση όταν έμαθε για το διαζύγιο Μαυρίδη – Καθάργια

Survivor All Star -Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Αλέκος Συσσοβίτης: Η εξομολόγηση για το ψυχικό πρόβλημα της μητέρας του -«Είναι πάρα πολύ δύσκολο και μεγάλο μάθημα»

Keywords
Τυχαία Θέματα