Νίκος Μπάρτζης: Μας συστήσει τη μητέρα του και ξεκαθαρίζει αν είναι… μαμάκιας -«Μένω ακόμη στο πατρικό μου»

Ο Νίκος Μπάρτζης έφτασε πολύ κοντά στην πηγή του «Survivor All Star», ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει τον πολυπόθητο τίτλο αλλά και το χρηματικό ποσό των 100.000 ευρώ, αφού μεγάλος νικητής αναδείχτηκε τελικά ο Σάκης Κατσούλης.

Έναν περίπου μήνα μετά τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ο Νίκος Μπάρτζης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε για όλα. Σε αυτή του τη συνέντευξη, μάλιστα, μας σύστησε και τη μητέρα του, Ελένη Παπαλέκα, η οποία δε δίστασε να απαντήσει -μεταξύ άλλων- για το αν είναι η κλασική Ελληνίδα

μάνα.

Κυρία Ελένη, είστε η κλασική Ελληνίδα μαμά του «ζακέτα να πάρεις»;

Ελένη: Όχι. Είμαι μια κανονική μαμά. Με τον άντρα μου, τον Γιώργο, είμαστε άνθρωποι «του έξω» – βγαίναμε πολύ και με τα παιδιά μας μαζί. Δεν υπήρξα ιδιαίτερα αυστηρή. Τον γέννησα στα 22 μου, οπότε κάπως μεγαλώσαμε μαζί. Τότε βέβαια νόμιζα πως ήμουν μεγάλη. Ήθελα πολύ να κάνω παιδιά. Με τον Νίκο και τον μικρότερο γιο μου, τον Κωνσταντίνο, είμαστε πλέον σαν φίλοι, βγαίνουμε και μαζί έξω.

Νίκο, μήπως είσαι και λίγο μαμάκιας;

Νίκος: Δεν θα κρύψω πως της έχω μεγάλη αδυναμία, αλλά δεν της το δείχνω συχνά. Δεν είμαι ιδιαίτερα εκδηλωτικός. Ξέρει όμως πόσο την αγαπώ. Σίγουρα και θα τσακωθείς με τη μάνα σου, αλλά είναι τέτοια αυτή η σχέση που πάντα θα τα ξαναβρείς. Οτιδήποτε γίνεται στη ζωή μου το ξέρει η μάνα μου. Μένω ακόμη στο πατρικό μου – το καλό είναι ότι είναι διώροφο, στο κάτω είναι οι γονείς μου και στο πάνω εγώ. Πηγαίνω στο σπίτι μόνο για να κάνω μπάνιο και να κοιμηθώ. Όταν θέλω να έχω τον χώρο μου, τον έχω.

Διαβάστε ακόμα:

Οδυσσέας Σταμούλης: «Η τηλεόραση τώρα τελευταία με ξεαγάπησε ή αγάπησε άλλους»

Lizzo: «Σπάει» τη σιωπή της μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες εις βάρος της

Πρίγκιπας Harry -Meghan Markle: Έτσι απαντούν στις φήμες που τους θέλουν στα πρόθυρα του χωρισμού

Keywords
Τυχαία Θέματα