Νίκος Αποστολόπουλος: «Είναι ο καλύτερος πελάτης μου, κάποτε έδινε 10 εκ. για ρούχα»

O Νίκος Αποστολόπουλος έραψε το κοστούμι που θα φορέσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στον επικείμενο γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση.

Σήμερα (22/9), ο γνωστός σχεδιαστής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τη γνωριμία του με τον νικητή του «Survivor 2017» αλλά και για το ρούχο που του έραψε, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ποιος είναι ο καλύτερος πελάτης του μέχρι σήμερα.

«Εμένα ο καλύτερός μου πελάτης μέχρι και σήμερα είναι ο Πασχάλης. Φοράει πάντα Αποστολόπουλo. Το 1985 έδινε 10 εκατομμύρια δραχμές

για ρούχα. Τότε αγόραζα δύο διαμερίσματα. Ερχόταν με την Αλίκη στο Παρίσι και πήγαινε και στο μαγαζί μου που είχα στο Λονδίνο και ψώνιζε πάντα τα ρούχα μου», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Η γνωριμία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο γνωριζόμαστε χρόνια. Η φιλία μας ξεκίνησε από το “Survivor’, ερχόταν σε μένα να ντύνεται μετά για κάποιες εμφανίσεις που έκανε. Εγώ του πρότεινα να βάλει και κάτι άλλο, αλλά επειδή ο Γιώργος είναι δωρικός μου λέει “δεν θέλω να αλλάξω κοστούμι” », επισήμανε στη συνέχεια ο Νίκος Αποστολόπουλος για τον επικείμενο γάμο του πρώην νικητή του reality επιβίωσης.

Σε άλλο σημείο, ο ίδιος αποκάλυψε: «Με έχουν πάρει τηλέφωνο ηθοποιοί που εδώ τους εκθειάζετε και μου λένε “Νίκο, είμαστε φίλοι, θέλουμε δώρο το κοστούμι” . Τους λέω “εσείς ζείτε από τη δουλειά σας κι εγώ από τη δουλειά μου. Να σας κάνω μία καλύτερη τιμή, ναι”».

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Διδασκάλου: «Ποτέ δεν είχα ιδιαίτερη επαφή μαζί τους, αυτό με έσωσε από πάρα πολλά»

Ελεονώρα Μελέτη: «Αφού ξέρουμε ποια είναι τα κακά παιδιά στην τηλεόραση, γιατί οι υπόλοιποι δεν τους ξεσκεπάζουν;»

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Στέφανο Κασσελάκη: «Μπορεί αυτός ο άνθρωπος να βρεθεί στο τιμόνι της χώρας;»

Keywords
Τυχαία Θέματα