Νικόλας Αγγελής: H μητέρα του πέθανε από κορονοϊό -Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για την Ευγενία Χριστοπούλου

Πολύ δύσκολα είναι τα τελευταία εικοσιτετράωρα για τον Νικόλα Αγγελή, καθώς «έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του. Ο ταλαντούχος ηθοποιός γνωστοποίησε το δυσάρεστο γεγονός μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η κυρία Ευγενία άφησε την τελευταία πνοή της το μεσημέρι της Πέμπτης 16/12 και ο Νικόλας Αγγελής έγραψε ένα πολύ συγκινητικό κείμενο για να την αποχαιρετήσει.

Δείτε ΕΔΩ την ανάρτησή του!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ

εκφράζει τα συλλυπητήρια του στον τον γιο, τον ηθοποιό Νίκο Αγγελή και τους οικείους της.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για την Ευγενία Χριστοπούλου

«Έφυγε» από τη ζωή, έπειτα από μάχη με τον κορονοϊό, την Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021, η δημοσιογράφος Ευγενία Χριστοπούλου σε ηλικία 69 ετών.

Η Ευγενία Χριστοπούλου επέδειξε συνέπεια και επαγγελματισμό καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της, ενώ υπήρξε επιμελής, εργατική και παράδειγμα συναδελφικής αλληλεγγύης. Πολυμήχανη και πολυτάλαντη, ασχολήθηκε με επιτυχία με πολλά είδη ρεπορτάζ, όπως το ρεπορτάζ των υπουργείων Δημοσίων Έργων, Εμπορίου και Εθνικής Άμυνας, το ελεύθερο αλλά και το αθλητικό, γεγονός που σαφώς καταδεικνύει το ευρύ φάσμα των δυνατοτήτων της, που την ανέδειξαν σε μια καταξιωμένη επαγγελματία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, συλλυπείται βαθύτατα τον γιο της Νίκο Αγγελή και τους οικείους της. Η κηδεία της Ευγενίας Χριστοπούλου θα γίνει αύριο, Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021, στη 1 μ.μ., στο Κοιμητήριο Παπάγου.

Διαβάστε ακόμα:

Σάκης Κατσούλης: Θα κάνει πρόταση γάμου στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη; -Η απάντηση του ίδιου

Αλέξης Παππάς-Αθηνά “New York”: Η πρώτη τους συνέντευξη ως ζευγάρι μετά το τέλος του «The Bachelor»

Μίνα Ορφανού-Πρω1νό: «Δεν έχω κάνει αλλαγή φύλου, όταν με ρωτάνε μου τη δίνει»

Keywords
Τυχαία Θέματα