Βρέθηκε νεκρός πασίγνωστος influencer

Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε στα media η είδηση του θανάτου πασίγνωστου Influencer.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ανέφερε εκπρόσωπος του αστυνομικούς τμήματος του Μαϊάμι στο People.com, το απόγευμα της 8ης Μαρτίου βρήκαν το πτώμα του 35χρονου Jeff Thomas σε μια πολυκατοικία της περιοχής, με κύρια αιτία θανάτου να θεωρούν την αυτοχειρία.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα υπόθεση μέχρι και σήμερα παραμένει ανοιχτή, καθώς

ο ιατροδικαστής της κομητείας Μαϊάμι-Ντέιντ δήλωσε ότι η αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.

View this post on Instagram

A post shared by JEFF THOMAS (@iamjeffthomas)


Ποιος ήταν ο Jeff Thomas

Ο πασίγνωστος Influencer ήταν μοντέλο και ηθοποιός και μετρούσε περισσότερους από 121 χιλιάδες followers στο Instagram. Επίσης, είναι ο ιδρυτής και διευθυντής της One Popsicle, ενός γραφείου συμβούλων τέχνης.

Όταν ο ίδιος ανέβαζε μια φωτογραφία του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και προκαλούσε φρενίτιδα στους θαυμαστές του, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στα social media.

Η τελευταία του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έγινε την ημέρα που βρέθηκε νεκρός, δηλαδή στις 8 Μαρτίου, στην οποία πόζαρε σε μια εξωτερική πισίνα και έδειχνε να περνάει χαλαρά και να χαλαρώνει μακριά από όλους και από όλα.

View this post on Instagram

A post shared by JEFF THOMAS (@iamjeffthomas)


Ωστόσο, στην λεζάντα της εν λόγω ανάρτησής του, ο Jeff Thomas είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Μια κρύα βουτιά την ημέρα κρατά τον γιατρό μακριά», ενώ είχε προσθέσει και το hashtag «ψυχική υγεία».

Οι fans του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα μπορέσουν να δουν ξανά post από εκείνον, ενώ στα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του μετά την είδηση του θανάτου του γίνεται χαμός, με τους περισσότερους να πιστεύουν ότι αυτοκτόνησε, χωρίς ωστόσο να αντιλαμβάνονται τον λόγο, γιατί δεν τους είχε δώσει κανένα τέτοιο δείγμα.

Διαβάστε ακόμα:

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια παντρεύτηκε μυστικά τον αγαπημένο της;

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Αφροδίτη Γραμμέλη: Συναντήθηκαν για πρώτη φορά on air μετά την «κόντρα» τους

Ματίνα Νικολάου: «Δε με ξάφνιασε η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά» -Η αναφορά στον Σεφερλή

Keywords
Τυχαία Θέματα