Νέα σεζόν με νέα μαλλιά- Το εργαλείο που θα σε βοηθήσει να έχεις μαλλιά κομμωτηρίου κάθε μέρα

Κάθε χρόνο τον Σεπτέμβριο μαζί με τη σχολική χρονιά ξεκινάει και για όλους εμάς μια νέα χρονιά, ένα νέο ξεκίνημα. Και πάντα στα νέα ξεκινήματα θέλουμε να έχουμε ανανεωμένη εμφάνιση. Στο Faysbook ψάχνουμε πάντα για εργαλεία, gadgets και προιόντα ομορφιάς που θα μας βοηθήσουν να δείχνουμε πιο όμορφες ανά πάσα στιγμή και χωρίς

να ξοδεύουμε μια περιουσία σε ινστιτούτα ομορφιάς.

Για παράδειγμα, πώς θα σου φαινόταν να μπορούσες να έχεις καθημερινά μαλλιά κομμωτηρίου αφιερώνοντας μόνο 10 λεπτά από τον χρόνο σου στο styling των μαλλιών σου;

View this post on Instagram

A post shared by Dyson Δαμκαλίδης (@dyson_damkalidis_distributor)

Έχοντας δοκιμάσει άπειρες ισιωτικές μαλλιών από τα 17 μου μέχρι σήμερα (σύνολο 20 χρόνια), έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως αξίζει να επενδύσεις σε ένα straightener που θα σου δίνει τέλειο αποτέλεσμα σε λίγο χρόνο προστατεύοντας παράλληλα τα μαλλιά σου από τη φθορά.

Ψάχνοντας λοιπόν για το ιδανικό straightener κατέληξα στο Corrale της Dyson, ένα ισιωτικό που γεννήθηκε χάρη στην ακόρεστη διάθεση των μηχανικών της Dyson για έρευνα και πειραματισμό. Η συσκευή αποτελεί την πρώτη στο είδος της με εύκαμπτες πλάκες οι οποίες παραδίδουν ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα με λιγότερη ζημιά στα μαλλιά.

View this post on Instagram

A post shared by Dyson Δαμκαλίδης (@dyson_damkalidis_distributor)

4 λόγοι που με έπεισαν να αγοράσω τη νέα ισιωτική μηχανή της Dyson

#1. Λιγότερη θερμότητα- Οι υψηλές θερμοκρασίες των ισιωτικών μηχανών βλάπτουν την τρίχα με αποτέλεσμα τα μαλλιά σου να μην δείχνουν υγιή και να θέλεις πολύ τακτικά κούρεμα. Σε αντίθεση με άλλα straighteners το Corrale έχει ενσωματωμένο σύστημα αισθητήρων και ρυθμίζει τη θερμοκρασία στις πλάκες 100 φορές το δευτερόλεπτο ώστε να την απελευθερώνει ισάξια, αγκαλιάζοντας τα μαλλιά και δημιουργώντας ίσια, λαμπερά αποτελέσματα με λιγότερη εξάρτηση από τη θερμότητα. Κατά αυτόν τον τρόπο, η συσκευή μειώνει κατά 50% το σπάσιμο της τρίχας και αντιμετωπίζει το φριζάρισμα.

#2. Δυνατότητα πολλών διαφορετικών χτενισμάτων- Το Dyson Corrale straightener δεν είναι απλά μια συσκευή ισιώματος αλλά ένα πολυεργαλείο που με τη βοήθειά του μπορείς να δημιουργείς καθημερινά ένα εντελώς διαφορετικό χτένισμα. Θέλεις μπούκλες, θέλεις «ίσιωμα κερατίνης», θέλεις κατσαρά μαλλιά ή ελαφρώς σπαστά; Με το Dyson Corrale μπορείς να πετύχεις όλα αυτά τα hair stylings αλλάζοντας απλά…τον τρόπο που το κρατάς!

View this post on Instagram

A post shared by Dyson (@dyson)

#3. Λαμπερά μαλλιά- Για ποιο λόγο προτιμάμε να πηγαίνουμε στο κομμωτήριο όταν θέλουμε να ισιώσουμε τέλεια τα μαλλιά μας; Για το λαμπερό και σατινέ αποτέλεσμα που βλέπουμε στην τρίχα μας αμέσως μετά. Με το Corrale της Dyson μπορείς να προσφέρεις στα μαλλιά σου τέλειο ίσιωμα και απόλυτα υγιή όψη.

«Από όταν ξεκινήσαμε να αναπτύσσουμε το Dyson Supersonic hair dryer, συνεχίσαμε την έρευνά μας γύρω από την επιστήμη των μαλλιών, προσπαθώντας να κατανοήσουμε πλήρως τί είναι αυτό που κάνει τα μαλλιά απαλά, λαμπερά και glossy και τί τα καταστρέφει. Αρχικά προβληματιστήκαμε από τη φθορά που προκαλεί η χρήση ισιωτικών καθώς απαιτεί τη χρήση τους πολλές φορές πάνω στην ίδια ποσότητα μαλλιών για να επιστευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει περισσότερη θερμότητα στα μαλλιά για περισσότερη ώρα. Ανακαλύψαμε ωστόσο ότι εάν οι πλάκες αγκάλιαζαν τα μαλλιά, τότε θα απελευθερωνόταν η σωστή ποσότητα πίεσης στις τρίχες, επομένως θα δινόταν το επιθημητό αποτέλεσμα με λιγότερη φθορά. Απλά δεν χρειαζόμασταν την ίδια ποσότητα που τα συμβατικά ισιωτικά απαιτούν. Δημιουργήσαμε λοιπόν ευκαμπτες πλάκες οι οποίες θα αγκαλιάζουν, θα συγκρατούν και θα φορμάρουν τις τούφες, εφαρμόζοντας λιγότερη θερμότητα. Το Dyson Corrale straightener αναδεινύει το hair styling, μειώνοντας δραματικά τη φθορά», δηλώνει ο James Dyson, Founder και Chief Engineer της Dyson.

#4. Ασύρματη λειτουργία- Πόσες φορές σου έχει τύχει να σου κάνουν μια αυθόρμητη πρόταση για έξοδο τη στιγμή που εσύ νιώθεις…στα χειρότερά σου; Έχοντας το Corrale της Dyson στο αυτοκίνητο μπορείς άνετα να ισιώσεις τα μαλλιά σου μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς χρήση καλωδίων και πρίζας. Το Corrale δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να πραγματοποιήσει έως και 30 λεπτά ασύρματο φορμάρισμα με θερμική απόδοση αντίστοιχη με αυτή του ισιωτικού μαλλιών με καλώδιο, ενώ μπορεί να επαναφοριστεί πλήρως σε 70 λεπτά, μια καινοτομία που επιτρέπει τη χρήση του κυριολεκτικά παντού.

To Dyson Corrale straightener διαθέτει τρεις ρυθμίσεις ακριβείας για τη θερμότητα (165°C, 185°C και 210°C) που εξυπηρετούν αναλόγως με τον τύπο των μαλλιών, το μήκος τους και τη φόρμα που θέλει να δώσει ο χρήστης. Όταν το ισιωτικό είναι σε λειτουργία, βλέπετε τα επίπεδα μπαταρίας, τη θερμοκρασία και το στάδιο φόρτισης. Επίσης διαθέτει αυτόματο κλείσιμο και μηχανισμό ασφαλούς κλειδώματος (κάτι που εμένα προσωπικά μου έχει φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο καθώς είμαι αρκετά απρόσεκτη και συχνά ξεχνάω την ισιωτική στην πρίζα).

Η διεθνώς συμβατή τάση (Universal voltage) και ο μηχανισμός προσαρμογής σε πτήσεις (Flight-ready) σας επιτρέπουν να παίρνετε το ισιωτικό μαζί σας στο εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.damkalidis.gr και το Instagram Account @dyson_damkalidis_distributor.

Διαβάστε ακόμα:

Πιτυρίδα: Φτιάξτε μόνες σας με τρία υλικά το σπρέι που θα την εξαφανίσει -ΒΙΝΤΕΟ

DIY: Αυτή είναι η απόλυτη μάσκα μαλλιών για ενυδάτωση και θρέψη -Αποτελείται από δύο μόνο υλικά!

Μήπως λούζετε τα μαλλιά σας με λάθος τρόπο; Δείτε τι λένε οι ειδικοί

Keywords
Τυχαία Θέματα