ΝΑΤΟ: Ο Νορβηγός στρατιωτικός που “καίει” καρδιές με την εξωτερική του εμφάνιση!

Κατά καιρούς τον γύρο του διαδικτύου κάνουν διάφορες φωτογραφίες, μέσω των οποίων γνωρίζουμε τον πιο σέξι αστυνομικό, τον πιο ωραίο μάγειρα κ.α. Αυτή τη φορά, ήρθε η στιγμή να γνωρίσουμε τον Νορβηγό στρατιωτικό του ΝΑΤΟ που “καίει” καρδιές με την εμφάνιση του.

Πρόκειται για τον Λάσε Λόκεν Μάτμπεργκ, ο οποίος βλέπει τις φωτογραφίες του να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες ανά τον πλανήτη. Τα μακριά

του μαλλιά, το καλογυμνασμένο του σώμα και γενικότερα η εμφάνιση του που θυμίζει χίπστερ, κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών γυναικών στα social media.

O Λάσε Λόκεν Μάτμπεργκ είναι ανθυποπλοίαρχος στο πολεμικό ναυτικό της Νορβηγίας. Αφορμή για να γίνει αντιληπτός, στάθηκε η συμμετοχή του στην άσκηση Trident Juncture, που είναι η μεγαλύτερη πολεμική άσκηση από το 2002 και που φέτος γίνεται στη Νορβηγία και στις γύρω περιοχές του Βόρειου Ατλαντικού και της Βαλτικής Θάλασσας.

Η πρώτη του εμφάνιση έγινε μέσω ενός βίντεο, στο οποίο παρουσίαζε την παραπάνω άσκηση. «Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα», ανέφερε.

Want to see more of @lasselom? Next week, he will also take part in #TridentJuncture 18, #NATO’s biggest exercise in decades. Stay tuned! pic.twitter.com/uqG4vQXU2R

NATO (@NATO) October 26, 2018

Αμέσως δέχτηκε πολλά σχόλια, από τα οποία τα περισσότερα ήταν θετικά όπως ανέφερε στο ABC News. Αξίζει να αναφέρουμε πως ασχολήθηκε με το modeling, αλλά και εργάστηκς ως σεφ.

Δείτε φωτογραφίες του:


View this post on Instagram

A post shared by Lasse Løkken Matberg (@lasselom) on Oct 7, 2018 at 12:36pm PDT


View this post on Instagram

A post shared by Lasse Løkken Matberg (@lasselom) on Sep 18, 2018 at 11:22am PDT


View this post on Instagram

A post shared by Lasse Løkken Matberg (@lasselom) on Aug 4, 2018 at 12:34pm PDT


View this post on Instagram

A post shared by Lasse Løkken Matberg (@lasselom) on Jul 1, 2018 at 12:32pm PDT

Διαβάστε ακόμη:

Ανησυχία στο Nomads-Μαδαγασκάρη: Λιποθύμησε παίκτρια!

Keywords
Τυχαία Θέματα