Νατάσσα Μποφίλιου: «Η Ιωάννα ξεφορτώνεται την άχρηστη ντροπή και δείχνει ότι μπορεί να είναι και θύμα και αγωνίστρια»

Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά επιλέγει να τοποθετείται, σχολιάζοντας θέματα της επικαιρότητας. Η κίνηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου να βγάλει τη μάσκα της περίπου δύο χρόνια μετά την επίθεση με το βιτριόλι και να δείξει σε όλους πώς είναι το πρόσωπο και το σώμα της, συγκίνησε τη γνωστή τραγουδίστρια που θέλησε να στείλει το δικό της ηχηρό μήνυμα.

«Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έγινε σύμβολο και παράδειγμα πρωτίστως γιατί μέσα από τον δικό της τιτάνιο αγώνα μαθαίνουμε πώς κατορθώνει κανείς

να αντιστρέψει την πορεία του από θύμα μιας ανυπέρβλητης τραγικότητας σε πρότυπο ευαισθησίας, δύναμης και ομορφιάς. Ξεφορτώνεται μπροστά στα μάτια όλων μας, την άχρηστη ντροπή και μας δείχνει μια γυναίκα που μπορεί να είναι και θύμα και αγωνίστρια. Και ευάλωτη και φάρος.

Κόντρα σε όλα τα στερεότυπα που ανακατεύονται με το μισογυνισμό και την ψυχοπάθεια μιας νοσηρής πλευράς της κοινωνίας, η αγέρωχη Ιωάννα, βγάζει τη μάσκα από όλους μας και με το ύψος της στάσης της μας επιβάλλει να δείξουμε αλληλεγγύη, να συνεχίσουμε τον δρόμο για δικαιοσύνη σε όλα και να πολεμήσουμε το κακοφορμισμένο τραύμα που γέννα τους θύτες. Τίποτα δεν αλλάζει από μόνο του. Όλα αλλάζουν από σένα», έγραψε η Νατάσσα Μποφίλιου.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natassa Bofiliou (@natassabofiliouofficial)

Διαβάστε ακόμα:

Αννίτα Ναθαναήλ: «Ήταν συγκινητική η στιγμή που η Ιωάννα ήρθε σπίτι μου και έβγαλε τη μάσκα»

 Στέλιος Κρητικός – Κάτια Παπαδοπούλου: Βάφτισαν την κόρη τους! Αυτό είναι το όνομά της

 Eurovision 2022 – Αμάντα Γεωργιάδη: Αναχώρησε για την Ιταλία – Φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

Keywords
Τυχαία Θέματα