Νατάσα Θεοδωρίδου: Η αποστομωτική απάντηση για τις αισθητικές επεμβάσεις

Η Νατάσα Θεοδωρίδου παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και στην Τίνα Μεσσαροπούλου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Αντρέα Φουστάνο, στην ηλικία της ενώ έδωσε και τη δική της απάντηση σε όσους υποστηρίζουν ότι έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις.

«Ο Αντρέας ήταν ο άνθρωπός μου, κάναμε μαζί ένα παιδί. Δεν είχε ανάμιξη στη δουλειά. Είναι ένας άνθρωπος εξωστρεφής, γλετζές παρά το γεγονός ότι δεν ακούει ελληνική μουσική…», σχολίασε αρχικά η τραγουδίστρια για τον πρώην σύζυγό της.

Αναφερόμενη στην απουσία της

από την πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη, είπε: «Φέτος, έκανα ποδαρικό στη Φαίη κι όχι στην Ελένη. Καταρχάς η Ελένη δεν μου το ζήτησε. Είναι συγγενής, η Ελένη είναι αδερφή μου. Δεν τσαντίστηκε που δεν πήγα. Εγώ πηγαίνω σε σημαντικά σημεία στην εκπομπή της».

Σχετικά με την ηλικία της, η Νατάσα Θεοδωρίδου δήλωσε: «Αν αρχίσω από τώρα τις μηνύσεις στη google για την ηλικία μου… Σε εμένα γράφει τη σωστή ηλικία. Όταν έχεις κόρη 28 χρονών τι να κρύψεις; Δεν λέω ότι δεν κοιτιέσαι καμιά φορά στον καθρέφτη – για να μην υπερβάλουμε και τα ωραιοποιούμε – και βλέπεις μια ρυτίδα ή δεν ξυπνάς ωραία, δεν λες όλα τέλεια».

Όταν ρωτήθηκε για τις αισθητικές επεμβάσεις, η Νατάσα Θεοδωρίδου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Να πάρετε τον Αντρέα Φουστάνο να τον ρωτήσετε τι έχω κάνει. Αυτό δεν εννοείς; Καλά δεν λέω;».

Διαβάστε ακόμα:

 Άντζελα Γκερέκου: Η on camera ενόχλησή της -«Δεν θα απαντήσω σε αυτές τις γελοιότητες»

 Μαύρο Ρόδο: Αποθέωση στο twitter! Υποκλίθηκε στο ταλέντο των πρωταγωνιστών

 Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: «Σε λίγες ερωτικές μου σχέσεις έχουν κυλήσει ομαλά τα πράγματα»

Keywords
Τυχαία Θέματα