Ναταλία Τσαλίκη: Η on camera αντίδραση μετά την αναφορά του ονόματος του Γιάννη Μπέζου στην απολογία του Φιλιππίδη

Στην πρεμιέρα της παράστασης ο «Επισκέπτης» στο ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» βρέθηκαν οι τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Εκεί συνάντησαν την Ναταλία Τσάλικη, η οποία -μεταξύ άλλων- ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τα όσα είχε πει ο Πέτρος Φιλιππίδης στην απολογία του για τον σύζυγό της, Γιάννη Μπέζο.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης ανέφερε στη δίκη του πως «δεν είμαι βιαστής. Εγώ είμαι αγαπητός, όχι σαν τον Μπέζο, μυστήριος». Η συγκεκριμένη δήλωση του Πέτρου Φιλιππίδη είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ωστόσο ο Γιάννης

Μπέζος δεν απάντησε ποτέ γι’ αυτό -ασχέτως αν είχε ερωτηθεί αρκετές φορές επί του θέματος.

«Όπως χρόνια πολλά γνωρίζετε κι εγώ πηγαίνω στις πρεμιέρες του κι εκείνος στις δικές μου, όταν δεν παίζουμε. Και είναι φυσικό όταν ζουν κάποιοι άνθρωποι μέσα στο ίδιο σπίτι να ανταλλάσσουν απόψεις.

Η εκπομπή “Ότι αγαπώ” είναι πολύ ωραία και λείπει από την τηλεόραση γιατί εκτός από τα όμορφα τραγούδια που μας παρουσιάζει, υπάρχει και πολύ χιούμορ. Και όλες αυτές οι ιστορίες που λέγονται νομίζω ότι είναι κάτι που ευχαριστεί πολύ το κοινό», είπε αρχικά η Ναταλία Τσαλίκη.

Όσο για τις δηλώσεις που έκανε ο Πέτρος Φιλιππίδης για τον σύζυγό της, είπε ότι «δεν θα σχολιάσω τίποτα τέτοιο. Αν θέλετε κάτι άλλο να πούμε».

Διαβάστε ακόμα:

Μιχάλης Ιατρόπουλος για Βανδή – Μπισμπίκη: «Αφήστε τους ήσυχους να χαρούν τον έρωτά τους»

Συγκλονίζει η Σάσα Μπάστα: «Τον αδελφό μου τον είχαν ξεγράψει στη ΜΕΘ και ξύπνησε στα χέρια μου»

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου 21/2

Keywords
Τυχαία Θέματα