Ναταλία Γερμανού για τον αποχαιρετισμό της Φαίης: «Για εμένα από εκεί φαίνεται η αξία μιας παρουσιάστριας»

Το Πρω1νό ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 8/7 από τη συχνότητα του Ant1.

Μετά το φινάλε της εκπομπής, ο τηλεοπτικός σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, με την οποία έκανε γνωστή την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Φαίη.

Δείτε ΕΔΩτην ανακοίνωση του ΑΝΤ1.

Η Φαίη, λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής συγκίνησε τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της με τα λόγια της, ενώ ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη και η ίδια.

«Δεν έχω ετοιμάσει τίποτα. Δεν μπορώ να

περιγράψω μέσα σε ένα λεπτό τα 9-10 χρόνια στον ANT1. Θα συγκρατηθώ γιατί χθες μου ήρθαν στο μυαλό τα λόγια της γιαγιάς μου που μου έλεγε ότι με παρακολουθεί επειδή γελάω και είμαι λαμπερή… Με χαμόγελο και με ευγνωμοσύνη θέλω να κλείσει αυτή η σεζόν.

Να ευχαριστήσω την οικογένεια του ANT1 γιατί είναι κάποιοι άνθρωποι που πραγματικά σε στηρίζουν. Ευχαριστώ την ομάδα κι όλους τους συνεργάτες που πέρασαν από εδώ. Σας κοιτώ όλους στα μάτια αυτές τις μέρες. Δεν έχει καμία σημασία, γιατί αυτό που μένει στο τέλος είναι μόνο μια αγκαλιά. Χθες κοιτούσα την Λίτσα και δεν άντεχα. Να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι. Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Αυτό μόνο. Καλό καλοκαίρι», ήταν τα λόγια με τα οποία αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1.

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε.

Σήμερα το πρωί (9/7) μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται», η Ναταλία Γερμανού σχολίασε τα λόγια της Φαίης στο φινάλε του Πρω1νού και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνη.

«Η Φαίη κράτησε το χαμόγελό της όλη την ώρα που αποχαιρετούσε. Δεν κατέφυγε καθόλου και αυτό της το δίνω, το εκτίμησα πάρα πολύ στην εύκολη λύση του να κάνει μια δραματική έξοδο. Βρήκα τον αποχαιρετισμό της εξαιρετικά αξιοπρεπή και πολύ αληθινό. Τονίζουμε τα αυτονόητα γιατί πλέον το να είσαι αληθινός στο γυαλί δεν είναι…

Βλέποντας τον λόγο της, πόσο ωραία, γλυκά και απλά μίλησε στάθηκα σε κάτι. Για μένα η αξία μιας παρουσιάστριας φαίνεται εκείνη τη στιγμή του αποχαιρετισμού που φεύγει από μια οικογένεια μετά από μια πολυετή συνεργασία. Όλοι οι συνεργάτες της ήταν εκεί στο πλατό και την κοιτάζουν με τόση αγάπη. Αυτό λέει πολλά για σένα Φαίη μου», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε ακόμα:

Χρήστος Δάντης – Ασημίνα Χατζηανδρέου: Το πρώτο τους κοινό ταξίδι μετά την ολοκλήρωση του Survivor!

Γιάννης Μποσταντζόγλου για Αλέξη Κούγια: «Θα έπρεπε κι αυτός να πάει μέσα, μας έχει αλλάξει τα φώτα»

Ηλίας Ψινάκης: Η επική αντίδραση όταν ρωτήθηκε αν θα αναλάμβανε ως μάνατζερ τη Μαρίζα Ρίζου

Keywords
Τυχαία Θέματα