Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα βρίσκεται εκτός Survivor, καθώς ένα  πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, την ώθησε στο να πάρει αυτή την απόφαση.

Το όμορφο μοντέλο, που βρέθηκε στο παιχνίδι από την αρχή, κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδια και τις δυσκολίες και να συμπληρώσει σχεδόν πέντε μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έχει κάθε λόγο να είναι περήφανη για τον εαυτό της και το επίτευγμά της! Παρά την οικειοθελή

αποχώρησή της, η ίδια είναι ιδιαίτερα χαρούμενη, αφού θα συναντήσει ξανά την οικογένεια, τους φίλους και φυσικά τον σύντροφό της, Κώστα Πιλαδάκη.

Το μεσημέρι της Τρίτης 17/5, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έκανε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα βίντεο από μερικές χαρούμενες στιγμές της στο Survivor. Το μοντέλο έχει πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/05/220517165729_nafsika.mp4

«Σας ευχαριστώ όλους! Δεν ξέρετε πόσο με έχετε συγκινήσει με τα μηνύματα και τα βίντεο που φτιάχνετε… Ελλάδα έρχομαι», έγραψε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Διαβάστε ακόμα:

 Κώστας Χαρδαβέλλας: «Έχω ζήσει έντονες ερωτικές στιγμές μέσα σε πόλεμο»

 Θανάσης Πατριαρχέας: Θα γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά και το ανακοίνωσε μέσω Instagram

 Ντέσσυ Κουβελογιάννη για Νανά Καραγιάννη: «Τρώγαμε και πήγαινε στην τουαλέτα να βγάλει αυτό που είχε φάει»

Keywords
Τυχαία Θέματα