Να τι πρέπει να κάνεις αν έβαλες παραπάνω μεικ άπ από όσο έπρεπε!

Υπάρχουν μερικές φορές που, είτε εξαιτίας κακού φωτισμού ή απλά εξαιτίας υπερβάλλοντος ζήλου, έχουμε καταλήξει να φοράμε ΠΟΛΥ περισσότερο μεικάπ από όσο στην πραγματικότητα χρειαζόμαστε. Η αυτόματη κίνηση είναι να πιάσουμε το σαπούνι και το νερό και να αρχίσουμε από την αρχή ή –και αυτό είναι το χειρότερο- να πιάσουμε την πούδρα…

Τίποτα από αυτά δεν βοηθά την κατάσταση. Ναι, βέβαια αν ξεβαφτείς και ξεκινήσεις από την αρχή όλα θα είναι τέλεια αλλά ποιος έχει χρόνο για αυτό; Κανείς, άκου λοιπόν πως θα διορθώσεις το λάθος σου. Αρχικά ταμπονάρισε όλο σου το πρόσωπο με ένα χαρτομάντιλο.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην το τρίψεις, ταμπονάρισέ το ώστε να απορροφήσει το χαρτί το περισσεύον προϊόν.

Έπειτα πιάσε ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ. Το ιδανικό είναι το beautyblederαλλά αν δεν έχεις, μπορείς να κάνεις το ίδιο με όποιο σφουγγαράκι σου βρίσκεται (ακόμα και αυτό της πούδρας σου). Βρέξε το, στύψε ώσπου να φύγει το πολύ νερό και στην συνέχεια άρχισε να ταμπονάρεις το πρόσωπό σου. Δεν σου ακούγεται ίσως σαν ιδανική λύση αλλά πίστεψέ μας, το δοκιμάσαμε μετά από μια καταστροφική επαφή με υγρό μεικάπ και το αποτέλεσμα είναι απλά τέλειο!

Διάβασε ακόμα:

Αυτά τα σκούρα κραγιόν μπορείς να τα φοράς όλη την άνοιξη….

Κάποια το τερμάτισε με το glitter…

Πότε είναι τελικά η κατάλληλη ηλικία για να κάνεις botox;

The post Να τι πρέπει να κάνεις αν έβαλες παραπάνω μεικ άπ από όσο έπρεπε! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα