Μυρτώ Αλικάκη: «Το να αφιερώσεις τη ζωή σου στον Θεό είναι πολύ σοβαρή απόφαση»

Φέτος θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι μια πολύ καλή χρονιά για εκείνη όσον αφορά τα επαγγελματικά της, αφού όχι μόνο πρωταγωνιστεί σε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της τηλεόρασης, αλλά παράλληλα δίνει τον καλύτερό της εαυτό και στο θεατρικό σανίδι.

Ο λόγος για την Μυρτώ Αλικάκη, την οποία παρακαλουθούμε αυτή τη σεζόν μέσα από το τηλεοπτικό «Μαύρο Ρόδο» και την παράσταση «Τέλειοι Ξένοι».

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για το πώς αντιμετωπίζει τη ζωή, τονίζοντας μάλιστα πως είναι πολύ αυστηρή με τον εαυτό της.

Παράλληλα, η ίδια αναφέρθηκε σε παλαιότερες τηλεοπτικές της δουλειές, όπως τη σειρά από την οποία έγινε ευρέως γνωστή με τίτλο «Αναστασία», αλλά και στην παραγωγή του Mega που βρίσκεται τώρα.

«Ήμουν από μικρή ένα πολύ κοντρολαρισμένο παιδί. Σίγουρα όταν σου έρχεται ένα πολύ μεγάλο πράγμα, είναι δύσκολο και ευχάριστο. Θεωρώ πως πρέπει δεν είμαστε έτοιμοι για τα μεγάλα πράγματα. Χρειάζεται ένα χρόνο διαχείρισης. Εγώ πιο πολύ δυσκολεύτηκα μετά την Αναστασία. Είμαι πολύ αυστηρή και με εμένα και με τους άλλους. Έχω τη θεωρία πως η ζωή είναι μικρή και πιστεύω στη χαρά που έρχεται μετά από κόπο», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Πιστεύω πως η ζωή είναι δύσκολη και άδικη, και είναι πολύ εύκολο να καταρρεύσεις. Ήμουν 30 ετών όταν έκανα τα παιδιά μου και είχα περάσει μία δεκαετία που είχα χτίσει κάτι στη δουλειά. Ανά περιόδους ζορίστηκα πολύ και με την κούραση και με το οικονομικό. Αυτό που με βοήθησε είναι πως είμαι άνθρωπος που βάζω προτεραιότητες και έχω πολύ υπομονή».

Όσο για τη συμμετοχή της στο «Μαύρο Ρόδο», η Μυρτώ Αλικάκη τόνισε πως της αρέσει πολύ ο ρόλος της, καθώς είναι διαφορετικός συγκριτικά με αυτούς που είχε υποδυθεί έως τώρα.

«Μου άρεσε πάρα πολύ αυτός ο ρόλος γιατί είναι σκοτεινή και δόλια. Δεν το είχα ξανακάνει αυτό, πάντα είχα τους ηθικούς ρόλους. Μου αρέσει πολύ η μεταμόρφωση. Θεωρώ πως το να αφιερώσει κανείς τη ζωή του στο Θεό είναι μία πολύ σοβαρή απόφαση. Εγώ πιστεύω πως τέτοιες πράξεις, όπως και η αυτοκτονία, είναι μία πράξη μεγάλου θάρρους αλλά και αδυναμίας. Καμία απόφαση δεν την παντρεύεσαι για πάντα. Δεν μπορείς να ξέρεις τι θα θέλεις σε πέντε χρόνια», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Μουτσινάς για Αμβρόσιο: «Γίνεται μία προσπάθεια να μας πείσει ότι ο Θεός είναι τιμωρητικός»

Γιώργος Λέντζας –Τέμπη: Πώς συνεργάτης του σώθηκε την τελευταία στιγμή από το τραγικό δυστύχημα

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Συγκινήθηκα με αυτόν τον 15χρονο, ήρθε και μου είπε “ήταν άδικο αυτό που της έκαναν”»

Keywords
Τυχαία Θέματα