Μισώ τον πρώην άντρα μου και τη σύντροφό του -Τι να κάνω;

Κορίτσια μέσα από αυτή την καινούργια στήλη στο faysbook.gr με τίτλο SEX TALK θα μιλάμε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σεξ και τις σχέσεις που όλες μας καίνε και θα φροντίζω εγώ, η Δανάη, μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες και τις γνώσεις μου να βάζω τέλος στα αδιέξοδά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε το πρόβλημά σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, @facebook.gr. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου.

Πριν λίγο έλαβα το μήνυμά της Βασιλικής. Διαβάστε ό,τι περνάει και κατόπιν την απάντησή μου!

Η

σχέση μου με τον πρώην σύζυγό μου κράτησε 11 χρόνια, από τα οποία τα 9 ήμασταν παντρεμένοι. Ο γάμος μας ξεκίνησε όμορφα αλλά τελείωσε με τον πιο άσχημο τρόπο με καβγάδες, εντάσεις κι ένα διαζύγιο που έχουμε στα χέρια μας εδώ και ένα χρόνο. Το μόνο καλό που μπορώ πλέον να σκεφτώ από την συνύπαρξή μου με αυτόν τον άνθρωπο, είναι το παιδί μας που μένει μαζί μου. Ο πρώην σύζυγός μου ισοπεδώνοντας όλα όσα ζήσαμε, βρήκε κατευθείαν νέα σύντροφο όπως μου μετέφεραν οι φίλοι μας, μιας και έχω να τον δω από πέρυσι. Μέχρι που τον συνάντησα την περασμένη Κυριακή! Πήγα με το παιδί μας σε παιδική παράσταση και βρισκόταν κι εκείνος εκεί, συνοδεύοντας την νέα του σύντροφο με το δικό της παιδί. Ένιωσα οργή και θυμό για εκείνη, απογοήτευση για εκείνον. Πήρα το παιδί μας κι έφυγα, χωρίς να μας δει. Από εκείνη τη στιγμή, η εικόνα τους “μαζί”, δεν μπορεί να ξεκολλήσει από το μυαλό μου. Ναι, ξέρω ότι θα μου πείτε πως είναι λάθος αυτό που νιώθω, αλλά το νιώθω και δεν μπορώ να συνέλθω… Βασιλική.

Βασιλική μου, όχι, δεν θα σου έλεγα ποτέ πως “είναι λάθος αυτό που νιώθεις”. Το συναίσθημα του καθενός μας δεν ορίζεται από κανόνες και δεν υπακούει σε νόρμες. Αυτό όμως που καλείσαι να κάνεις, είναι να ανακαλύψεις για ποιο λόγο νιώθεις “οργή και θυμό” για τον πατέρα του παιδιού σου αλλά και γι΄ αυτή την γυναίκα. Είναι μία γυναίκα που δεν την γνωρίζεις, δεν είχε εμπλοκή στο γάμο σου όπως κατάλαβα από το μήνυμά σου -αφού η σχέση τους δημιουργήθηκε μετά το διαζύγιό σας- και το πιο σημαντικό, είναι μια γυναίκα όπως κι εσύ: χωρισμένη με παιδί. Δεν σου ζητώ να μπεις στη θέση της και να την κατανοήσεις γιατί πολύ απλά, είσαι ήδη στη θέση της! Μόνο που αυτή προχώρησε τη ζωή της…Το πιο ουσιαστικό στο μήνυμά σου είναι ότι εξακολουθείς να λες “το παιδί μας”. Πάντα αυτό το παιδί, θα ενώνει εσένα και τον πρώην σύζυγό σου, ο οποίος συνεχίζοντας τη ζωή του δεν “ισοπέδωσε” όπως λες την δική σας προηγούμενη ζωή. Απλώς συνέχισε τη δική του… Οι φράσεις που χρησιμοποιείς, φανερώνουν πως τα ερωτικά συναισθήματα για εκείνον, δεν έπαψαν να υπάρχουν. Ίσως είναι αυτά λοιπόν, που πρέπει πρώτα να διαχειριστείς κι ύστερα τον θυμό σου. Η ζωή σου δεν ξεκίνησε μαζί του -αφού τον ξέρεις μόλις 11 χρόνια- ούτε θα τελειώσει η ζωή σου μετά από αυτόν. Η ζωή σου συνεχίζεται. Αυτό κάνε λοιπόν. Συνέχισε την…

Με εκτίμηση Δανάη

Μια ματιά ακόμα: Ο σύγυζός μου δεν αντέχει να βλέπει τους γονείς μου -Τι να κάνω;

Keywords
Τυχαία Θέματα