Μίλτος Τεντόγλου: Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου 2023, που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Από το ξεκίνησα του αγώνα, ο Έλληνας πρωταθλητής έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και με ένα συγκλονιστικό πρώτο άλμα στα 8.50μ. κατάφερε να βάλει τις βάσεις για ένα μετάλλιο.

Βέβαια, αυτό δεν ήταν αρκετό για να του χαρίσει τη νίκη, καθώς και ο μεγάλος του αντίπαλος, ο Τζαμαϊκανός Γουέιν Πίνοκ, πήδηξε επίσης

στα 8.50μ.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν άκυρος στη δεύτερη προσπάθεια του, την ώρα που ο Πίνοκ είχε 8.40μ. στο πρώτο του άλμα, με αποτέλεσμα ο Τζαμαϊκανός αθλητής να υπερισχύει του Έλληνα πρωταθλητή στην ισοβαθμία.

Στη τρίτη του προσπάθεια, ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε άλμα στα 8.39μ., ενώ ο Τζαμαϊκανός ήταν άκυρος, διατηρώντας όμως το προβάδισμα που είχε για ένα εκατοστό.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν άκυρος και στην τέταρτη προσπάθειά του, ενώ ο Πίνοκ έκανε προσπάθεια στα 8.03μ.

Στην πέμπτη του προσπάθεια, ο Έλληνας πρωταθλητής προσγειώθηκε στα 8.30μ., παραμένοντας δεύτερος και τελικά όλα κρίθηκαν στο τελευταίο του άλμα.

Στη τελευταία του προσπάθεια, λοιπόν, ο Μίλτος Τεντόγλου τα κατάφερε! Πήδηξε στα 8.52μ. και ξεπέρασε τον Τζαμαϊκανό αθλητή, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Οικονομόπουλος: Άγριο ξύλο σε live του στην Καβάλα -Βίντεο

Πέννυ Μπαλτατζή: Η εξομολόγηση για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της -«Την ώρα που γέννησα το παιδί μου…»

Πώς να «καθαρίσεις» τη ζωή σου σε 31 ημέρες

Keywords
Τυχαία Θέματα