Με έχει ζαλίσει στα like, αλλά μήνυμα κανένα! Πότε θα κάνει το πρώτο βήμα;

Mέσα από αυτή την στήλη στο faysbook.gr με τίτλο SEX TALK θα μιλάμε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σεξ και τις σχέσεις που όλες μας καίνε και θα φροντίζω εγώ, η Δανάη, μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες και τις γνώσεις μου να βάζω τέλος στα αδιέξοδά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε το πρόβλημά σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, @facebook.gr. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου.

Καλησπέρα κορίτσια, τα φιλιά μας από τον Βόλο! Είμαστε μία παρέα 4 κοριτσιών κι αποφασίσαμε να στείλουμε όλες μαζί

αυτό το μήνυμα στο faysbook για να το διαβάσετε και να μας πείτε κι εσείς μια γνώμη γιατί εμείς δεν βγάζουμε άκρη. Το θέμα αφορά σε μένα, τη Σοφία, που εδώ και αρκετό καιρό μου κάνει απανωτά λαικ στο ίνσταγκραμ ένας τύπος που όμως δεν είναι από εδώ! Θα σας τα πω από την αρχή: Πριν από 3 μήνες ήμασταν με τα κορίτσια σε ένα τσιπουράδικο. Ανεβάζαμε στόριζ και φώτος, και βάζαμε το χάστανγκ του μαγαζιού. Κάποια στιγμή όταν μπήκα στο χάστανγκ, είδα μία φωτογραφία αυτού του τύπου που ήταν θεός και του έκανα λάικ. Τον ψάξαμε στο μαγαζί αλλά δεν ήταν εκεί, προφανώς είχε φύγει. Την άλλη μέρα μου κάνει φόλοου. Και με ζαλίζει , με την καλή έννοια, στα λαικ. Από τότε ό,τι ανεβάζω, τσουπ λαικ. Εντωμεταξύ στο προφίλ του γράφει ότι ζει Αθήνα, κι ότι είναι traveller, αλλά δεν γράφει ούτε τι δουλειά κάνει, ούτε ηλικία. Πρέπει να είναι γύρω στα 35, εγώ είμαι 29. Λαικ λαικ λαικ, αλλά ένα μήνυμα; Κάτι; Εγώ ήθελα να στείλω, αλλά τα κορίτσια μου λένε να μην το κάνω. Πότε θα κάνει επιτέλους το πρώτο βήμα; Εσείς, τι λέτε; Να στείλω;

Σοφία μου και αγαπημένες φίλες της Σοφίας, γιατί βρε κορίτσια τόση σκέψη και τόσος εγωισμός για ένα μήνυμα; Θα σε παρεξηγήσει ή θα σε κακοχαρακτηρίσει αν του στείλεις μία “καλησπέρα”; Αν ήθελε να σε χαρακτηρίσει, θα το είχε ήδη κάνει, αφού εσύ ήσουν αυτή που πρώτη ξεκίνησες το φλερτ κάνοντας το πρώτο λάικ. Το επόμενο βήμα το έκανε αυτός που σε ακολούθησε και σου δείχνει το ενδιαφέρον του με τα λάικ, επομένως τώρα μπορεί να περιμένει τη δική σου επόμενη κίνηση. Το να διεκδικούμε αυτό που θέλουμε, δεν μας στερεί κάτι από την θηλυκότητα μας ούτε από τη γυναικεία μας υπόσταση. Το να δώσεις το πράσινο φως , με ένα μήνυμα, ότι ενδιαφέρεσαι να τον γνωρίσεις παραπάνω, μπορεί να είναι η αρχή μιας ωραίας γνωριμίας. Μπορεί και όχι. Μένει μόνο να το ανακαλύψεις ασφαλώς όχι περιμένοντας. Αλλά τολμώντας. Και βάσει στατιστικής…ο τολμών, νικά!Με εκτίμηση Δανάη!
Keywords
Τυχαία Θέματα