Μαύρο Ρόδο: Απογοητευμένο το Twitter με το φινάλε – Αποθέωση για την Ελένη Καρακάση

Το «Μαύρο Ρόδο» έριξε αυλαία το βράδυ της Πέμπτης 6/7 με το «ολόφωτο» ζευγάρι», τον Πέτρο και την Ελισάβετ» να παντρεύονται και να ζουν μια ευτυχισμένη ζωή με την κόρη τους!

Η Φιλαρέτη, μετά από χρόνια προσευχής, κατάφερε να περάσει λίγες ώρες με τον γιο της, τον Βίκο, ο οποίος κατά την προσπάθειά του να ξεφύγει δολοφονήθηκε από την Κύρα. Μία από τις πιο τραγικές στιγμές του επεισοδίου ήταν όταν η Ευτυχία σπάραζε για τον θάνατο του γιου της, Γεράσιμου, που κρεμάστηκε στο κελί της Ελισάβετ.

Οι πιστοί τηλεθεατές της καθημερινής

σειράς του MEGA, που κατάφερε να ξεχωρίσει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, παρακολούθησαν το τρίωρο τελευταίο επεισόδιο και δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους με τους δημιουργούς, καθώς το φινάλε της ιστορίας δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες τους.

Οι χρήστες του Twitter παραπονέθηκαν για τον τρόπο που επέλεξαν οι αρμόδιοι να δείξουν το τέλος του ερωτευμένου ζευγαριού, αναφέροντας πως ήταν σύντομο και άφησε πολλά ερωτήματα αναπάντητα, όπως και η γενικότερη πλοκή της σειράς.

Ο Πέτρος και η Ελισάβετ θεωρήθηκαν από πολλούς ένα από τα ομορφότερα τηλεοπτικά ζευγάρια που άξιζαν ένα αλλιώτικο φινάλε, που να έχει φυσικά και πάλι happy end.

Η Ελένη Καρακάση ως Ευτυχία αποθεώθηκε από το τηλεοπτικό κοινό για την ερμηνεία της στη σκηνή του θρήνου. Και ο διάλογος της Φιλαρέτης – Κατερίνας Διδασκάλου – με τον Βίκο – Γιάννη Κουκουράκη – συγκίνησε πολύ τους τηλεθεατές και ξεχώρισε.

Το Twitter σχολιάζει το τέλος του «Μαύρο Ρόδο»

#MavroRodo
Όμορφη οικογένεια….
Κουκλάκι το καστρινάκι pic.twitter.com/fOm7lq06V8

Keywords
Τυχαία Θέματα