Μαύρο Ρόδο – Μιχαήλ Ταμπακάκης: Ο ρόλος του «Πέτρου» και η συνεργασία με τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης πρωταγωνιστεί στο «Μαύρο Ρόδο» που κάνει απόψε πρεμιέρα στις 22:30 στο Mega. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε στον Αλέξη Μίχα και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τον ρόλο του στην πολυαναμενόμενη σειρά του Mega, αλλά και τη συνεργασία με τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου.

Αναφερόμενος στους απαγορευμένους έρωτες, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης είπε: «Οι απαγορευμένοι έρωτες ίσως σαγηνεύουν το κοινό γιατί έχουν μέσα τους κάτι το ρομαντικό που έχουμε χάσει εμείς. Πιστεύω

ότι στην εποχή μας δεν υπάρχουν απαγορευμένοι έρωτας, είναι πιο ξεπερασμένο αυτό. Ο έρωτας στο “Μαύρο Ρόδο” είναι ένας έρωτας που θα μπορούσε να υπάρξει».

Σχετικά με το «Μαύρο Ρόδο» και τα κοινά σημεία του με τον ρόλο που υποδύεται, ο ίδιος δήλωσε: «Είναι μία πολυπρόσωπη σειρά πέρα από τον βασικό πυλώνα που είναι ο έρωτας αυτών των δύο ανθρώπων. Έχει πολλές ιστορίες γύρω από αυτόν τον έρωτα. Ταυτίζομαι με τον ρόλο μου (Πέτρος) στο ότι είναι επίμονος και βάζει συνεχώς στόχους που επιδιώκει να τους πετύχει. Επίσης, και εγώ ερωτεύομαι πολύ».

Για τη συνεργασία του με τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου: «Το κλίμα με τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου στα γυρίσματα είναι πολύ ωραίο. Έχουμε επικοινωνία και νομίζω ταιριάζει πολύ ο τρόπος που δουλεύουμε».

Για την απόφαση να αφήσει τα Οικονομικά για τη Δραματική Σχολή: «Πέρασα στη σχολή Οικονομικών Επιστημών ταυτόχρονα με τη Δραματικά. Μετά την είσοδο στο Εθνικό, άφησα την σχολή των οικονομικών. Δεν είχα τη δυνατότητα να σπουδάζω παράλληλα σε δύο σημεία. Δεν έχω βρεθεί σε δύσκολες συνεργασίες μέχρι σήμερα».

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Βερλέκης: «Έχω συγγένεια με τον ιερέα που κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση»

 Πρωινό μας 3/10: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βάσια Μαυράκη

 Έλενα Χριστοπούλου για Ελεονώρα Μελέτη: «Στο θέμα με τον Μάνεση δεν έχει πει ποτέ την αλήθεια»

Keywords
Τυχαία Θέματα