Μαθαίνουμε τα πάντα για τα extensions μαλλιών από τον Δημήτρη Στράτο

Τα extensions είναι ένα θέμα που μας απασχολεί όλες… εντάξει, όχι όλες γιατί ανάμεσά μας ζουν κορίτσια με πυκνά, όμορφα μαλλιά. Για εμάς, τα κορίτσια που δεν προίκισε η φύση με υπέροχη κόμη, οι ειδικοί των μαλλιών έχουν φροντίσει να μας παρέχουν επιλογές. Ποιο είδος extensions όμως είναι κατάλληλο για τα δικά μας μαλλιά; Ο Δημήτρης Στράτος, hairstylist της Φαίης μας και extensions expert,

βρήκε λίγο χρόνο για να απαντήσει σε ολες μας τις ερωτήσεις και να λύσει όλες μας τις απορίες.

«Λατρεύω τα extensions όμως θέλουν προσοχή. Υπάρχουν 5 βασικά πράγματα που πρέπει όλες να ξέρετε ανεξαιρέτως του είδους των μαλλιών. Αρχικά, αν πρόκειται να βάλετε extensions δεν πρέπει να κάνετε τσιγγουνιές στην ποιότητα αλλά και στην ποσότητα. Όσο καλύτερη ποιότητα τρίχας επιλέξετε, τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα. Ομοίως, η τοποθέτηση πρέπει να γίνει στρατηγικά. Αυτό μπορεί να κοστίσει περισσότερο όμως αξίζει τον κόπο για ένα ομοιόμορφο και φυσικό αποτέλεσμα. Δεύτερον, δεν πρέπει να φοβηθείτε το κούρεμα. Τα extensions ναι μεν θα δώσουν μήκος όμως πρέπει να μπλεχτούν όμορφα μέσα στα μαλλιά και αυτό περιλαμβάνει και το μήκος τους. Τρίτον, είναι πολύ σημαντικό να έχετε ρεαλιστικές απαιτήσεις από το αποτέλεσμα που θέλετε. Οτιδήποτε υπερβολικό θα φανεί και στο τελικό αποτέλεσμα. Τέταρτον, εφόσον επιλέγετε να μπείτε στην διαδικασία των extensions, τότε πρέπει να ξέρετε πως δεσμεύεστε για την σωστή φροντίδα και συντήρηση τους. Δεν βάζουμε ποτέ μαλακτική στη ρίζα, επιλέγουμε σωστή βούρτσα για το ξέμπλεγμα και χτενίσουμε σχολαστικά όλα τα μαλλιά μας. Τέλος, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές με το styling για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα άψογο για περισσότερο».

Πολύ ωραία όλα αυτά και τα σημειώσαμε όμως πως θα διαλέξουμε το είδος των extensions που θα επιλέξουμε; Για ακόμα μία φορά ο Δημήτρης μας έδωσε τα φώτα του! «Υπάρχουν 4 είδη extensions τα extensions mε κλιπ, τα extensions mε δαχτυλίδι, τα extensions κερατίνης και τέλος τα ραφτά εxtensions. Αν έχετε πολύ λεπτά, ευαίσθητα μαλλιά με πλατινέ χρώμα ή και ανταύγειες τότε επιλέγετε τα εxtensions mε κλιπ. Φοριούνται μόνο όταν τα χρειάζεστε και έτσι δεν επιβαρύνουν την τρίχα περισσότερο από όσο μπορούν να αντέξουν».

«Τα extensions με ring είναι ιδανικά για χοντρά, σγουρά και αφυδατωμένα μαλλιά. Αφενώς πρέπει η τρίχα να έχει δύναμη για να τα κρατήσει και αφετέρου, τα λεπτά και στιλπνά μαλλιά παρουσιάζουν επιπλέον βαθμό δυσκολίας καθώς το δαχτυλίδι γλθστρά ευκολότερα από πάνω τους. Η συντήρησή τους πρέπει να γίνεται κάθε 3 εβδομάδες».

«Τα ραφτά εxtensions είναι κατάλληλα μόνο για κανονικά και ει δυνατόν άβαφα, δηλαδή δυνατά) μαλλιά. Τοποθετούνται ράβοντας την τρέσα επάνω σε ένα μικροσκοπικό γαλλικό κοτσιδάκι το οποίο πλέκεται στο εσωτερικό των μαλλιών. Η συντήρησή τους πρέπει να γίνεται στον ένα μήνα περίπου».

«Τέλος, τα extensions με δεσμούς κερατίνης είναι κατάλληλα για κάθε είδος μαλλιών μόνο που με τα βαμμένα πρέπει να δοθεί λίγη περισσότερη προσοχή όπως άλλωστε και με κάθε τεχνική εργασία. Η συντήρησή τους γίνεται κάθε 3-4 μήνες». Αυτά είχε να μας πει ο Δημήτρης και φυσικά τον κοιτάζαμε με στόμα ανοιχτό καθώς, αν μας άφηνες μονες μας, θα διαλέγαμε ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ είδος extensions… Έχεις όμως άλλες απορίες; Είμαστε εδώ για να τις απαντήσουμε όλες!

Και μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις τον Δημήτρη στα social media!
Facebook: https://www.facebook.com/dimitrisstratosofficial/?hc_ref=SEARCH
Instagram: https://www.instagram.com/dimitristratos/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC9Vksb8sxUPFjrxzDe6MA-g

Διάβασε ακόμα:

Beauty Secret: Το απόλυτο κόλπο για να μην ξαναλερώσεις τα ρούχα σου με μεικάπ

5 μύθοι για τα μαλλιά που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις

Τα νερά micellar είναι ό, τι καλύτερο για το δέρμα σου

The post Μαθαίνουμε τα πάντα για τα extensions μαλλιών από τον Δημήτρη Στράτο appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα