Μας το ζητήσατε και σας το βρήκαμε! Stock ρούχα των μεγαλύτερων οίκων μόδας στις πιο οικονομικές τιμές!

Μας ρωτήσατε…. Που θα βρείτε stock ρούχα των μεγαλύτερων οίκων μόδας σε οικονομικές τιμές. Και τώρα σας έχουμε την απάντηση για να κάνετε αυτό το καλοκαίρι elegant εμφανίσεις με υπέροχα σύνολα για όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις χωρίς να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη σας.

Αναφερόμαστε στα BAZZ…R, την μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων με branded stock ενδύματα εισαγωγής από Βόρεια Ευρώπη, με μια τεράστια ποικιλία σε επιλογές που ανανεώνεται καθημερινά, για εσάς, τον σύντροφό σας, τους φίλους και

την οικογένειά σας.

Είναι όλα συγκεντρωμένα σε έναν χώρο που ξεπερνά τα 500 τ.μ -όπως καταλαβαίνετε σίγουρα υπάρχουν πολλά που θα ανταποκρίνονται στο στυλ και το γούστο σας, ακόμα και αν είστε πολύ απαιτητικές και παίρνετε τη μόδα πολύ σοβαρά, θέλοντας πάντα να διαφέρετε με την εμφάνισή σας.

Επισκεφτείτε το BAZZ…R και βρείτε προτάσεις που εντυπωσιάζουν και δημιουργούν αίσθηση με την ασύγκριτη ποιότητα και τα μοναδικά χρώματα και ζήστε ένα υπέροχο και γεμάτο στυλ καλοκαίρι.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διευθύνσεις καταστημάτων:

-Λεωφόρος Παπανικολή 31, Κερατσίνι
-Ελευθερίου Βενιζέλου 152, Καλλιθέα
-Λεωφ. Ηρακλείου 157, Νέα Ιωνία Πευκάκια
-Πλατεία Βικτωρίας 7, Αθήνα
-Κυψέλης 75, Κυψέλη, Αθήνα
-Γ. Παπανδρέου & Κρίνων, 4ο χλμ Χαλκίδας – Αρτάκη
-Λεωφ. Λαυρίου 132, Γλυκά Νερά
-Στριγγάρη 5 Πλατεία Καλογήρων, Δάφνη
-Ιερά Οδός 294, Αιγάλεω

Τηλ. Επικοινωνίας: 210-9756621

Περισσότερες πληροφορίες: www.bazz-r.gr

The post Μας το ζητήσατε και σας το βρήκαμε! Stock ρούχα των μεγαλύτερων οίκων μόδας στις πιο οικονομικές τιμές! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα