Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: Ο «Maestro» και η κακοποιητική σχέση που έχει βιώσει

Η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου πρωταγωνιστεί στη σειρά του Χριστόφου Παπακαλιάτη «Maestro», στην οποία υποδύεται τη Σοφία. Η ταλαντούχα ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στη Δέσποινα Καμπούρη «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την πρόταση που δέχτηκε από τον ρόλο της, την κακοποιητική συμπεριφορά που έχει δεχτεί σε σχέση της αλλά και την οικογένειά της.

Για την κακοποιητική συμπεριφορά που έχει δεχτεί

«Θεωρώ χρέος μας να μιλάμε ανοιχτά για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που μπορεί να έχουμε δεχτεί και όχι τόλμη.

Μου έχει συμβεί να δεχτώ κακοποιητική συμπεριφορά στην προσωπική μου ζωή. Όταν το μοιράστηκα, οι άνθρωποι με τους οποίους το μοιράστηκα, έκαναν σαν να μην συνέβη.

Δεν φοβήθηκα εγώ να το μοιραστώ. Απλά εκείνοι έκαναν ότι δεν τρέχει μία. Αποδέχομαι πια αυτό το οποίο έχω βιώσει είναι κομμάτι της διαδρομής μου, αλλά δεν νιώθω τόσο ανοιχτή την πληγή ή δεν ξυπνάω με εφιάλτες ότι κάποιος μπορεί να με χτυπάει. Αυτό δεν μου συμβαίνει πια».

Για τον τρόπο που δέχτηκε πρόταση από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

«Θα σου πω μια φανταστική ιστορία. Ξυπνάω το πρωί και λέω στον σύντροφό μου ότι είδα στον ύπνο μου τον Χριστόοφορο Παπακαλιάτη. Την ίδια μέρα, το βράδυ, είχα μάθημα κι όταν το τέλειωσα είδα στο κινητό μου τρεις αναπάντητες κλήσεις από έναν άγνωστο αριθμό. Παίρνω πίσω και ακούω “καλησπέρα είναι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης”. Εκείνη την ώρα φώναξα και του είπα ότι θα με τρελάνει γιατί τον είχα δει στον ύπνο μου. Είναι απίστευτο».

Για την οικογένειά της

«Έχω δύο κορίτσια. Δεν ήμουν πάντα ήρεμη. Το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του μεγαλώματός τους ήμουν single μαμά. Ήταν και ο μπαμπάς τους εκεί αλλά ήμουν μόνη σε όλο αυτό. Παράλληλα, δούλευα και αυτό δεν ήταν εύκολο».

Διαβάστε ακόμα:

Μαίρη Συνατσάκη: Το βίντεο που είχε βγάλει με τον Ίαν Στρατή έναν χρόνο πριν γίνουν ζευγάρι

 Αθηναΐς Νέγκα: Η πρώτη εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της

 Γ. Μπένος – Ορ. Χαλκιάς: «Δεν δυσκολευτήκαμε καθόλου να υποδυθούμε το ομοφυλόφιλο ζευγάρι στο Maestro»

Keywords
Τυχαία Θέματα