Μάριος Πρίαμος: Μιλά πρώτη φορά για Ελευθερίου και Καλύβα -«Λαμβάνω το μέρος της ευθύνης»

Ο Μάριος Πρίαμος έδειξε από την πρώτη στιγμή πως ήθελε να κερδίσει το πολυπόθητο τίτλο του «Survivor All Star» αλλά και το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Τελικά, ο Κύπριος διαγωνιζόμενος δεν τα κατάφερε και τερμάτισε στην 4η θέση, αφού μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο Σάκης Κατσούλης.

Τρεις ημέρες μετά τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης που πραγματοποιήθηκε στο Γαλάτσι, ο Μάριος Πρίαμος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ήρθε και έδεσε» και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης αναφέρθηκε πρώτη φορά στα όσα γράφτηκαν για εκείνον και τις σχέσεις του

με Ελευθερία Ελευθερίου και Καρολίνα Καλύβα.

«Είναι η πρώτη φορά που τοποθετούμαι σε αυτό. Έγιναν κάποια πράγματα που λαμβάνω το μέρος της ευθύνης, τα λάθη μου, είμαι ο άνθρωπος που τιμωρώ τον εαυτό μου περισσότερο από τον περίγυρό μου.

Έγιναν σίγουρα κάποια λάθη από τη μεριά μου, με ενόχλησαν κάποια πράγματα που ειπώθηκαν βγαίνοντας. Δεν με ενόχλησε κάτι από την Καρολίνα ή την Ελευθερία, είναι παιδιά τα οποία εκτιμώ και κάποια στιγμή θα μιλήσουμε γι’ αυτά τα θέματα, όταν δω πώς εξελίχθηκε όλο αυτό γιατί δεν ξέρω όλες τις λεπτομέρειες.

Με ενόχλησε ο περίγυρος, ο οποίος δεν μπορούσε να πολεμήσει τον Μάριο για το Survivor, που έφερε κάτι προσωπικό και το αναπαρήγαγαν συνεχώς. Ίσως δεν έβρισκαν κάτι άλλο να μου προσάψουν και δεν ήθελαν να προχωρήσω εγώ», ανέφερε αρχικά ο Μάριος Πρίαμος.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όταν χτυπάς κάποιον -και καλά κάνεις γιατί έχει έκθεση- κάπου πρέπει να σταματήσεις γιατί δεν μπορεί να τοποθετηθεί. Όταν βγει έξω, μπορείς να το ξανακάνεις και να έρθεις μαζί του σε μία αντιπαράθεση».

Διαβάστε ακόμα:

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Την ώρα της παράστασης έπαθα αποβολή, συνέχισα κανονικά»

Ο Παράδεισος των Κυριών: Κυκλοφόρησε το trailer για τον 2ο κύκλο -Η είσοδος του Δημήτρη Γκοτσόπουλου

Ελένη Πετρουλάκη: Η κόρη της φεύγει για Αμερική μετά την αποφοίτησή της -Η φωτογραφία και το μήνυμα

Keywords
Τυχαία Θέματα