Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό του Survivor

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο έξι χρόνια μετά την πρώτη συμμετοχή με στόχο να κερδίσει το «Survivor All Star». Ο Κύπριος παίκτης κατάφερε να παραμείνει για έξι μήνες στο παιχνίδι και να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό, τερματίζοντας στην τέταρτη θέση.

Ακούγοντας τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει ότι αυτός θα είναι ένας από τους δύο παίκτες που δεν θα προκριθούν στον τελικό, απογοητεύτηκε και δεν έκρυψε τη στενοχώρια του, καθώς δεν μπόρεσε να κάνει πραγματικότητα

το όνειρό του.

Αμέσως μετά το πέρας του ημιτελικού, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes», μιλώντας το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που τον άφησε εκτός τελικού. Ο ίδιος ήταν αρκετά λυπημένος, ωστόσο ευχήθηκε καλή επιτυχία στους φιναλίστ.

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης στις πρώτες δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό του «Survivor All Star»

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρέθηκα στις τέσσερις καρέκλες του Survivor All Star. Ήταν ρίσκο για μένα να γυρίσω στο Survivor μετά από έξι χρόνια και να παλέψω με νεότερους και πιο αθλητικούς παίκτες. Περάσαμε πολύ όμορφα γενικότερα στον ημιτελικό, καλή επιτυχία στον Σάκη και τον Νίκο που πέρασαν στον τελικό», είπε αρχικά ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

«Σίγουρα με στεναχωρεί, μιας κι έχω έρθει μετά από μια δεύτερη θέση το 2017 στο All Stars για να σηκώσω την κούπα, δεν τα κατάφερα. Κρατάω όλα τα καλά αλλά και τα κακά», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα:

Ορέστης Χαλκιάς: «Δεν με δυσκόλεψε ο ρόλος στο “Maestro”, ένιωθα μια έξτρα ευθύνη»

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Στη Μύκονο για τα γενέθλια του Μάνου Γαβρά – Φωτογραφίες

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξεκίνησε τις διακοπές της στην Πάρο! Οι φωτογραφίες με το μπικίνι

Keywords
Τυχαία Θέματα