Μαριέττα Χρουσαλά για Μαρία Μενούνος: «Δεν φαντάζεστε με πόσους τρόπους πάλεψε να κάνει ένα παιδί»

Στιγμές απέραντης ευτυχίας ζουν η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Αντεργκάρο, καθώς θα γίνουν γονείς μέσω παρένθετης μητέρας. Το αγαπημένο ζευγάρι θα δει την οικογένειά του να μεγαλώνει και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του το μωρό του.

Το πρωί της Τετάρτης 8/2 η Μαριέττα Χρουσαλά μίλησε την εκπομπή «Πάμε Δανάη» για το ευτυχές γεγονός, αποκαλύπτοντας ότι ίδια το γνώριζε. Να θυμίσουμε πως η Μαριέττα Χρουσαλά και η Μαρία Μενούνος είναι χρόνια φίλες ενώ το μοντέλο ήταν και κουμπάρα στον θρησκευτικό

γάμο του ζευγαριού το 2018.

«Το ήξερα ότι η Μαρία Μενούνος θα γίνει μαμά! Μιλήσαμε και μου έλεγε ότι σκεφτόταν πώς θα το ανακοινώσει στον κόσμο. Εννοείται ότι δεν θα έλεγα ποτέ τίποτα. Είναι μια τόσο ευαίσθητη και μοναδική στιγμή για τον καθένα. Δεν θα μπορούσα να το κάνω. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, ξέρω πόσο το θέλανε.

Νομίζω πως το μωρό θα έρθει στον κόσμο προς το καλοκαίρι. Είναι πολύ συγκινητικό, η Μαρία έχει παλέψει δεν μπορείτε να φανταστείτε με πόσους τρόπους να κάνει ένα παιδί. Είναι σημαντικό να μην απελπίζονται οι γυναίκες. Είναι σχεδόν δέκα χρόνια», ήταν τα λόγια της Μαριέττας Χρουσαλά, η οποία δεν έκρυψε τη χαρά και τη συγκίνησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Υπουργείο Πολιτισμού: Πλήθος ηθοποιών στη διαμαρτυρία κατά της υποβάθμισης των πτυχίων τους

 Πέτρος Φιλιππίδης: Ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού αθώος για τον βιασμό

 Ταμίλα Κουλίεβα: «Όλοι κάνουμε λάθη, κανένας δεν γεννιέται επαγγελματίας γονιός»

Keywords
Τυχαία Θέματα