Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Σαν σήμερα μου έκλεψαν τις οικονομίες μιας ζωής»

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor του 2021. Εκ τότε, δημιούργησε μια δυνατή σχέση με τους διαδικτυακούς φίλους της, που όλο και πλήθαιναν, και καθημερινά μοιραζόταν μαζί τους στιγμές της καθημερινότητάς της.

Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο, η Μαριάνθη Κάσδαγλη κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός, καθώς άγνωστοι παραβίασαν τον τραπεζικό

λογαριασμό της και της έκλεψε ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσό. Η ίδια βίωσε μια πολύ δύσκολη περίοδο, ωστόσο κατάφερε να σταθεί στα πόδια της και να προχωρήσει.

Σήμερα, έναν χρόνο μετά το περιστατικό, η Μαριάνθη Κάσδαγλη στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα.

Η ανάρτηση της Μαριάνθης Κάσδαγλη

«Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο τραβήχτηκε η δεύτερη φωτογραφία. Η διαφορά σε αυτές τις δυο φωτογραφίες είναι πράγματα, τα οποία δεν βλέπετε και ίσως δεν γνωρίζετε. Είναι λοιπόν, ότι σαν σήμερα μου έκλεψαν ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσό και οικονομίες μιας ζωής. Και ότι σήμερα βρίσκομαι ένα βαθμό παραπάνω επαγγελματικά, σε σχέση με το πέρυσι τέτοια εποχή.

Όλα τα υπόλοιπα έχουν μείνει ίδια, το χαμόγελο και η αισιοδοξία και θα μένουν για πάντα ίδια, όπως και το πείσμα να μην τα παραπατάω ασχέτως το πως θα τα φέρει η ζωή. Αν θέλετε να κρατήσετε κάτι από αυτά, κρατήστε τα καλά και εφαρμόστε τα στη ζωή, είναι ο μοναδικός τρόπος να προχωρήσετε μπροστά».

Διαβάστε ακόμα:

 Άρης Σοϊλέδης – Μαρία Αντωνά: Διακοπές στη Σκόπελο μετά το Survivor

 Κωστής Μαραβέγιας: Η αποστομωτική απάντηση σε follower που ήθελε να τον παντρευτεί!

 Σασμός: Ο Δημήτρης Ήμελλος αποκαλύπτει αν ο Φραγκιαδάκης θα παντρευτεί τη Μαρίνα

Keywords
Τυχαία Θέματα