Μαριαγάπη Ξυπολιά: «Έχω βιώσει bullying στην Κίνα, μου είπαν να φάω μόνο το νερό από τη σούπα»

Την Μαριαγάπη Ξυπολιά συνάντησαν το βράδυ της Δευτέρας (14/11) οι τηλεοπτικές κάμερες στο Athens Xclusive Designers Week.

Η πρώην παίκτρια του GNTM έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν εργαζόταν στην Κίνα.

«Υπάρχει bullying στο χώρο της τηλεόρασης και της μόδας, εγώ το διαχειρίστηκα χάλια. Ήμουν στην Κίνα όταν συνέβη και είχα

πέσει πάρα πολύ ψυχολογικά. Τα γυναικολογικά μου σταμάτησαν για 4-5 μήνες, κάτι που μου δημιούργησε ακόμα περισσότερα προβλήματα. Πάχυνα από το πουθενά», είπε η Μαριαγάπη Ξυπολιά και συνέχισε:

«Είχα σχόλια από το πρακτορείο: “Ξέρεις, πρέπει να χάσεις κιλά». Σχόλια του τύπου: “Φάε μόνο σούπα, χωρίς λαχανικά, μόνο το νερό”. Πώς να μην πέσεις ψυχολογικά από εκεί και πέρα; Μου είπαν να φάω μόνο το νερό από τη σούπα. Το άκουσα κι αυτό. Δεν το έκανα, μην τρελαθούμε τελείως, αλλά κατάφερα μετά από μισό χρόνο να ξαναβρώ τον εαυτό μου, να επανέλθω στα κιλά μου».

«Είμαι πολύ υγιής αυτή τη στιγμή και είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό», τόνισε στο τέλος.

Σήμερα το πρωί στο «Πρωινό μας» (15/11), έγινε γνωστό ότι η Μαριαγάπη Ξυπολιά και ο Αιμιλιάνο Μάρκου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Οι δυο τους είχαν μια πολύ ωραία σχέση, με τον έναν να στηρίζει και να βοηθάει τον άλλον τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η Ματθίλδη Μαγγίρα: «Είχα 2 επιθανάτιες εμπειρίες»

Ελευθερία Ρήγου: «Έχω σοκαριστεί με κάποια πράγματα που έχω ακούσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Η γνωριμία με τον Γιώργο Σαμαρά και η εξομολόγηση για την κόρη τους

Keywords
Τυχαία Θέματα