Μαρία Ολυμπία: Γιόρτασε το Πάσχα αλά ελληνικά – Η φωτογραφία με τον Παύλο από το τραπέζι

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η Marie Chantal μπορεί να μην βρίσκονται στην Ελλάδα για τις διακοπές του Πάσχα, ωστόσο αυτό δεν τους αποτρέπει από το να γιορτάσουν αυτές τις ημέρες, όπως προβλέπουν τα ελληνικά ήθη και έθιμα. Σύσσωμη η οικογένεια περνάει αυτές τις ημέρες στα Χάμπτονς των ΗΠΑ.

Η κόρη του ζευγαριού, Μαρία Ολυμπία, η οποία είναι 27 ετών και ασχολείται

επαγγελματικά με το modeling, σημειώνοντας μια αξιόλογη πορεία, θέλησε να ευχηθεί στους διαδικτυακούς φίλους της για το Πάσχα και έτσι δημοσίευσε μια φωτογραφία από το γιορτινό τραπέζι και έγραψε στα greeklish «Χριστός Ανέστη».

Όπως φαίνεται στο τραπέζι, δίπλα στο πιάτο κάθε καλεσμένου υπάρχουν βαμμένα κόκκινα αυγά, όπως είθισται να συμβαίνει τέτοιες ημέρες. Σε ένα επόμενο στιγμιότυπο, η ίδια απαθανάτισε τον πατέρα της, ο οποίος στέκεται όρθιος μπροστά στο τραπέζι και κάνει πρόποση κρατώντας το ποτήρι του.

Τη Μεγάλη Παρασκευή, οι δύο μεγαλύτεροι γιοι της οικογένειας κράτησαν τον επιτάφιο στην περιφορά στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία Κοιμήσεως της Θεοτόκου του Χάμπτονς, όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε ο Παύλος Γλύξμπουργκ μέσα από αναρτήσεις του.

Να σημειωθεί πως ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έχει πέντε παιδιά, την Άννα Μαρία που γεννήθηκε το 1996, τον Κωνσταντίνο Αλέξιο που γεννήθηκε το 1998, τον Αχιλλέα Ανδρέα που γεννήθηκε το 2000 και τον Οδυσσέα Κίμωνα που γεννήθηκε το 2002 και τον Αριστείδη Σταύρο που γεννήθηκε το 2008.

Διαβάστε ακόμα:

 Χριστίνα Μπόμπα: Η ολόσωμη φωτογραφία με το μαγιό – Έτσι είναι το σώμα της σχεδόν 2 χρόνια μετά τη γέννα

 Τάσος Χαλκιάς: Συγκινήθηκε στον αέρα της ΕΡΤ – «Σας ευχαριστώ πολύ»

 Ορφέας Αυγουστίδης: Το φιλί στη σύζυγό του και η πόζα του γιου τους στο ασανσέρ

Keywords
Τυχαία Θέματα