Μαρία Κορινθίου: Αποκαλύπτει τη δίαιτα που τη βοήθησε να χάσει πολλά κιλά

Η Μαρία Κορινθίου έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου και, μίλησε, μεταξύ άλλων, για το σοβαρό χειρουργείο που έκανε πριν από λίγο καιρό – και χρειάστηκε να λείψει από το «Πρωινό» – αλλά και για την απώλεια των κιλών.

Η γνωστή ηθοποιός έκανε μια ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της, αφού κατάφερε να χάσει πολλά κιλά, ακολουθώντας πιστά ένα δύσκολο, απαιτητικό αλλά αποτελεσματικό πρόγραμμα διατροφής, το οποίο αποκαλύπτει. Όσα κι αν ήταν τα εμπόδια, η ίδια έμεινε πιστή στον στόχο της και τα κατάφερε.

Ποια είναι η

σχέση σας με τον χρόνο και τα σημάδια του; Θα καταφεύγατε ποτέ σε κάποια πλαστική επέμβαση;

Τα «σημάδια» του χρόνου, είτε ψυχικά, είτε σωματικά, τα δέχομαι στη ζωή μου ως παράσημα, ως «σημάδια» της ζωής, σημάδια που σε έχουν εξελίξει, ωριμάσει, «μεγαλώσει». Ειδικά τα ψυχικά «σημάδια» είναι η μεγαλύτερή μου δύναμη. Όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση, ο χρόνος προς το παρόν θεωρώ ότι μου φέρεται με σεβασμό, λόγω ότι ακράδαντα πιστεύω ότι στο τέλος η ψυχή είναι που φωτίζεται και κατ’ επέκταση «τοποθετείται» στο σώμα μας. Δεν είμαι όμως κατά στις επεμβάσεις.

Προς το παρόν δεν αισθάνομαι την ανάγκη να καταφύγω σε επέμβαση, αλλά το σίγουρο είναι ότι έχει εξελιχθεί τόσο πολύ η επιστήμη πάνω στο αισθητικό κομμάτι, που φυσικά θεωρώ, ότι όταν μία γυναίκα αισθανθεί ότι θέλει να προσέξει τον εαυτό της με αυτόν τον τρόπο, είναι υπέροχο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα