Μαρία Κίτσου: Η απάντηση μετά το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτης -«Επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενα μου»

Τις τελευταίες δηλώσεις της Μαρίας Κίτσου σχολίασε πριν από μερικές ημέρες στο «Mega Καλημέρα» η Ελεονώρα Μελέτη…

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την ενόχλησή της στα όσα είπε η ηθοποιός σχετικά με τα πάνελ των εκπομπών. Συγκεκριμένα ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη»: «Κάθονται στις εκπομπές και στα πάνελ να μιλάνε και να προσπαθούν σαν όρνια, σαν αρπακτικά να βγάλουν το παραμικρό στη δημοσιότητα και να χρησιμοποιήσουν πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν. Όλο αυτό ήταν πάρα πολύ άσχημο, δεν έχει σχέση με τη δουλειά μας αυτό το πράγμα».

Τι είπε η Ελεονώρα Μελέτη

σε αυτές της τις δηλώσεις;

«Είμαι πραγματικά θυμωμένη με την Μαρία Κίτσου. Αυτό που περιγράφει ότι τα πάνελ κάθονται σαν όρνια να δουν πράγματα που δεν υπάρχουν δεν έχει καμία σχέση με τη δική μας δουλειά. Ο καθένας να μιλάει για τη δουλειά του. Όπως και εκείνη θεωρεί ότι όλη αυτή η έκθεση που συνοδεύει τη δουλειά της δεν την αφορά, όπου όμως να της πω να μην το παίρνει και τόσο πολύ προσωπικά γιατί αυτή τη στιγμή παίζει σε ένα σήριαλ που τρία χρόνια σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε!

Λίγες ημέρες αργότερα, η Μαρία Κίτσου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και έδωσε την δική της απάντηση στο ξέσπασμα της παρουσιάστριας.

«Τι να πω τώρα εγώ γι’ αυτό. Είμαστε σε έναν πάρα πολύ ωραίο χώρο, γιατί να μιλήσουμε γι’ αυτά. Επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενά μου. Αυτό», απάντησε η Μαρία Κίτσου.

Διαβάστε ακόμα:

Σπύρος Μαρτίκας: Το πρώτο μήνυμα στο Instagram μετά την αποχώρησή του από το Survivor

Μάρω Κοντού: «Δεν θα μπορούσα να είμαι ζευγάρι με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα»

Κώστας Φραγκολιάς: «Η εικόνα της Δανάης Μπάρκα δε δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο» -Η αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα