Μαρία Ηλιάκη: Περιπέτεια για την κόρη της στις διακοπές – Τι συνέβη;

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης έκαναν μια ανάπαυλα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους και ταξίδεψαν στο αγαπημένο τους νησί, την Κρήτη, για να περάσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είχε ανάγκη να ξεκουραστεί και να αλλάξει παραστάσεις, συνεπώς τώρα απολαμβάνει τη νέα καθημερινότητα μαζί με την κόρη του.

Η Μαρία Ηλιάκη είναι φανατική χρήστης του Instagram

και έτσι ακόμα και τώρα που είναι σε διακοπές συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες και βίντεο. Το πρωί της Παρασκευής, λοιπόν, η ίδια ανέβασε ένα βίντεο και αποκάλυψε την περιπέτεια που πέρασαν με τη 2χρονη κόρη τους, Κατερίνα, στην Κρήτη.

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως η κόρη τους κόλλησε για πρώτη φορά γαστρεντερίτιδα και ταλαιπωρήθηκε, όπως επίσης και οι ίδιοι, αφού ήταν αγχωμένοι για εκείνη. Σήμερα, η μικρή Κατερίνα είναι καλύτερα, όπως χαρακτηριστικά είπε η μητέρα της στο βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της.

Συνεπώς, μετά από λίγες ημέρες που βγήκαν εκτός προγράμματος εξαιτίας αυτής της περιπέτειας, η οικογένεια θα συνεχίσει κανονικά τις διακοπές της.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/07/230728112559_iliaki.mp4

Διαβάστε ακόμα:

 Βασιλική Μιλλούση: Διακοπές με τις κόρες της χωρίς τον Λευτέρη Πετρούνια – Φωτογραφίες

 Ηλίας Γκότσης: Αποκαλύπτει γιατί δεν βρέθηκε στον τελικό του «Survivor All Star»

 Δώρα Χρυσικού: Έγινε θεία! Η τρυφερή φωτογραφία με τον νεογέννητο ανιψιό της

Keywords
Τυχαία Θέματα