Μαρία Ηλιάκη: Η περιπέτεια της εγκυμονούσας παρουσιάστριας στην Ελβετία και το δημόσιο ξέσπασμα – «Δεν μας λυπήθηκαν…»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Μαρία Ηλιάκη και ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης, καθώς τους επόμενους μήνες θα γίνουν γονείς. Το χαρμόσυνο νέο έγινε γνωστό μέσω δημοσίευσης που έκανε η μέλλουσα μητέρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά και στη λεζάντα, έγραψε: «Είναι τόσα πολλά… διαφορετικά και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ό,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει…Ένα μεγάλο ‘Σ´αγαπώ’ στον άνθρωπο μου και ένα ‘Ευχαριστώ’ στη ζωή που είναι τόσο όμορφη».

Δείτε

ΕΔΩ τη φωτογραφία!

Η παρουσιάστρια έχει εγκατασταθεί τους τελευταίους μήνες στην Ελβετία και περνά την περίοδο της εγκυμοσύνης της δίπλα στον αγαπημένο της. Μάλιστα, το ζευγάρι πρόσφατα μετακόμισε σε καινούργιο σπίτι και η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της ένα περιστατικό που την εκνεύρισε κατά τη διάρκεια της μετακόμισης.

«Δεν σας έχω πει το “φανταστικό” που μας έχει συμβεί. Κάναμε αμάν να φέρουμε το στρώμα από την Ελλάδα, το θεϊκό αυτό στρώμα, και μας έστειλαν οι Ελβετοί λάθος κρεβάτι ή μάλλον ελαττωματικό κρεβάτι. Λέω στο Στέλιο “πάρε τηλέφωνο τώρα και πες τους ότι δεν έχουμε άλλο κρεβάτι. Θα κλαφτούμε και θα τους πούμε ότι μόλις μετακομίσαμε μήπως μας λυπηθούν”. Δεν μας λυπήθηκαν! Θα περιμένετε λέει μια εβδομάδα με δέκα ημέρες μέχρι να σας έρθουν τα καινούργια. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι νεύρα έχω… Να έχω το καινούργιο στρώμα να κάθεται μέσα στο σελοφάν», ανέφερε η Μαρία Ηλιάκη σε InstaStory της.

Διαβάστε περισσότερα:

Γιώργος Λιβάνης: Οι πρώτες δηλώσεις για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη μετά την έλευση του Σάκη Κατσούλη στο Survivor!

Δείτε ποιος αποχώρησε από το αποψινό επεισόδιο του MasterChef!

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής εντοπίστηκε σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη

Keywords
Τυχαία Θέματα