Μαρία Ηλιάκη: Η μαντινάδα του Στέλιου Μανουσάκη ανήμερα της επετείου τους

Σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια ξεκίνησε η ιστορία αγάπης της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη. Η παρουσιάστρια βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του γυναικολόγου και παρά το γεγονός ότι στην αρχή κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν άργησαν να μοιραστούν τη χαρά τους με όλον τον κόσμο.

Τι κι αν εκείνη έμενε στην Ελλάδα και εκείνος στην Ελβετία, οι δυο τους κατάφεραν να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο, να αντιμετωπίσουν όλες τις δυσκολίες και έτσι σήμερα είναι πιο ευτυχισμένοι

και ερωτευμένοι από ποτέ. Πριν από περίπου ένα χρόνο, μάλιστα, η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης έγιναν γονείς για πρώτη φορά, με την παρουσιάστρια να φέρνει στον κόσμο ένα κοριτσάκι, τη μικρή Κατερίνα.

Ανήμερα της επετείου τους, λοιπόν, ο Στέλιος Μανουσάκης δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με τη Μαρία Ηλικάκη από τις Πασχαλινές διακοπές τους στην Κρήτη και της αφιέρωσε μια πολύ τρυφερή μαντινάδα.

«Όταν μου λες το σ´αγαπώ, δεν λέγεται η χαρά μου, γίνομαι αετός στον ουρανό και εσύ είσαι τα φτερά μου… 4 years», έγραψε ο Στέλιος Μανουσάκης.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stylianos Manousakis (@stelios.manousakis)

Διαβάστε ακόμα:

Συγκινεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Πριν από εννέα χρόνια έγινα μαμά για πρώτη φορά…»

 Χρήστος Μάστορας: «Κάποιοι με αποκαλούν δεξιό αλλά δεν είμαι» – Η απάντηση για τις πολιτικές θέσεις του

 Κωνσταντίνος Βασάλος: Τέλος από το «Χαμογέλα και Πάλι» – Τα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου και ο αποχαιρετισμός

Keywords
Τυχαία Θέματα