Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι! Η ανακοίνωση στα social media

Μια πολύ ευχάριστη αλλαγή βιώνουν στη ζωή τους η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης, καθώς ο γυναικολόγος αφήνει οριστικά την Ελβετία και επιστρέφει στην Ελλάδα!

Το ζευγάρι, μετά από αρκετά χρόνια που πέρασε με μια βαλίτσα στο χέρι – καθώς πότε η παρουσιάστρια πήγαινε στην Ελβετία και πότε εκείνος ερχόταν εδώ – ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη σχέση του και να μείνει μαζί.

Τη χαρμόσυνη είδηση ανακοίνωσε ο Στέλιος Μανουσάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο γυναικολόγος έπειτα από

18 χρόνια που ζει, σπουδάζει και εργάζεται στο εξωτερικό, θα επιστρέψει στην πατρίδα του και στην αγκαλιά της οικογένειάς του.

Πλέον, ο ίδιος θα βρίσκεται στο πλευρό της Μαρίας Ηλιάκη και της κόρης τους, Κατερίνας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MUDr. Stelios Manousakis (@stelios.manousakis)

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την επαγγελματική επιστροφή στην πατρίδα μου και συγκεκριμένα στην Αθήνα! Μετά από 18 χρόνια σπουδών, εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης στην Γερμανία, Σλοβακία και την Ελβετία, αυτός ο κύκλος μιας προσπάθειας γεμάτη από δυσκολίες αλλά και αξέχαστες στιγμές, έφτασε στο τέλος του», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Μανουσάκης στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

 Πάνος Καμμένος: Έξι μήνες σε καροτσάκι μετά το ατύχημα – Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

 Σπύρος Μπιμπίλας: Κόπηκε η σκηνή του στο «The Crown» -Η απάντησή του

 Γιώργος Λιάγκας για Νίκο Μουτσινά: «Δεν θα είναι στον ΣΚΑΪ, έχει ήδη συμφωνήσει με τον Κοκλώνη»

Keywords
Τυχαία Θέματα