Μαρία Μπέη για Δημήτρη Μπέλλο: «Μου έκανε καλό που έφυγε -Μου αρέσει αυτή η εκδοχή του εαυτό μου»

Η Μαρή Μπέη που είχε αφήσει το στίγμα της στον διαγωνισμό του «MasterChef», έχει επιστρέψει φέτος στο παιχνίδι και είναι μια ανάσα μακριά από τον μεγάλο τελικό.

Μπορεί ο Νίκος Τράκας να ήταν εκείνος που πέρασε απευθείας στην τελική τριάδα του ριάλιτι μαγειρικής αφήνοντας πιο πίσω την ίδια, όμως η Μαρία Μπέη δεν πτοείται και το έχει δείξει αυτό ουκ ολίγες φορές.

«Ένα κοκκαλάκι μου στέρησε την τρίτη θέση, δεν πειράζει. Τον είχα τον Νίκο για την τριάδα, παρόλα αυτά ποιος δεν θα ήθελε να περάσει στην τριάδα κι εγώ το ήθελα και είναι λογικό», ανέφερε

στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και στον Κωνσταντίνο Μίχο.

Στη συνέχεια, η Μαρία Μπέη αναφέρθηκε και στον αγαπημένο της, Δημήτρη Μπέλλο, ο οποίος συμμετείχε κι εκείνος φέτος μαζί της, αλλά αποχώρησε πριν από μερικά επεισόδια.

«Θα ήθελα να είναι εδώ τώρα! Νομίζω όλα γίνονται για κάποιο λόγο και νομίζω μου έκανε καλό ο Δημήτρης που έφυγε ή που μπήκα εγώ στο “MasterChef” πριν τον Δημήτρη για να αποδείξω ποια πραγματικά είμαι και πως μπορώ να σταθώ στα πόδια μου. Τώρα είμαι μόνη μου και παλεύω μόνη μου και νομίζω ότι μου αρέσει πολύ αυτή η εκδοχή του εαυτό μου. Μπορώ να καταφέρω πράγματα μόνη μου και τα καταφέρνω καλύτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά η νεαρή μαγείρισσα.

Διαβάστε ακόμα:

Σοφία Αλιμπέρτη – Θανάσης Πάτρας: Συναντήθηκαν ξανά στο πλατό μετά από 17 χρόνια!

Τάκης Ζαχαράτος για Γιώργο Μαζωνάκη: «Δεν του άρεσε που τον σατίριζα» -Θα του μιλούσε αν τον έβλεπε τυχαία;

Survivor All Star -Γιώργος Κόρομι: «Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι επικίνδυνος -Γίνονται μαγειρέματα»

Keywords
Τυχαία Θέματα