Μαντώ Γαστεράτου: Έτσι χάνει 2-3 κιλά!

Η Μαντώ Γαστεράτου υπήρξε Μις Ελλάς και ασχολήθηκε για ένα διάστημα με το μόντελινγκ, όμως αυτό την καταπίεσε ψυχολογικά –μάλιστα πέρασε για ένα μικρό διάστημα μια νευρική ανορεξία όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί σε συνεντεύξεις της.
Αν και είναι γλυκατζού, όπως λέει, μετά τις γιορτές και τους Χριστουγεννιάτικους γλυκούς πειρασμούς, όπως κουραμπιέδες, μελομακάρονα και σοκολάτες, αποφεύγει

τα γλυκά.

Όπως παραδέχτηκε: «Αν και μου αρέσουν πολύ τα γλυκά και τα «ζητάω» μέσα στην καθημερινότητά μου, τις ημέρες μετά τις γιορτές προσπαθώ να τα αποφεύγω. Επειδή αυτό το διάστημα το πρόγραμμά μου είναι ιδιαίτερα φορτωμένο δεν προλαβαίνω να γυμνάζομαι, οπότε προσέχω τουλάχιστον τη διατροφή μου για να χάσω τα λίγα κιλά που μπορεί να πάρω».

Τι είναι αυτό που κάνει για να χάσει τα λίγα κιλά που παίρνει συνήθως τις γιορτές και με τι αντικαθιστά το βραδινό της γεύμα; «Κυρίως δίνω βάση στην ποσότητα. Καταναλώνω μικρότερες μερίδες και αντικαθιστώ το βραδινό μου γεύμα με γιαούρτι και δημητριακά ή φρέσκα φρούτα», δήλωσε μιλώντας σχετικά με τις διατροφικές της συνήθειες στο περιοδικό People.

Keywords
Τυχαία Θέματα