Μαντώ Γαστεράτου: Αποκαλύπτει πώς είναι οι σχέσεις του γιου της με την νεογέννητη κόρη της (Φωτογραφίες και Βίντεο)

Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν η Μαντώ Γαστεράτου και ο Νίκος Ισηγόνης, καθώς πριν από μερικές εβδομάδες έγιναν γονείς για δεύτερη φορά!

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, χαρίζοντας έτσι ένα αδερφάκι στον πρωτότοκο γιο τους, τον 2,5 ετών Γιώργο.

Η Μαντώ Γαστεράτου φαίνεται πως έχει ξετρελαθεί με την κορούλα της και σε καθημερινή βάση τη φωτογραφίζει βλέποντάς τη να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Μάλιστα, σε παλαιότερη ανάρτησή της είχε δηλώσει πως είχε άγχος για το πως θα τα πάει ο γιος της με την

νεογέννητη αδερφή του στην πρώτη τους γνωριμία.

Αυτή τη φορά, η ίδια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας πως είναι σήμερα οι σχέσεις τους!

View this post on Instagram

A post shared by MADARA CHANNEL (@madogasteratou)


«INSTAGRAM: Όχι ότι η εικόνα δεν απεικονίζει μια πραγματική στιγμή τρυφερότητας, αγάπης και στοργής απέναντι στην αδερφή του. Ένα info βέβαια που ίσως κάνει την διαφορά είναι ότι στιγμές σαν και αυτή μέσα στο 24ωρο (που την χαϊδεύει και της λέει “Σ’ αγαπάω μωάκι”) διαρκούν 30″ maximum…

REALITY: Στιγμές σαν και αυτές γεμάτες “δολοφονικές επιθέσεις αγάπης” απαρτίζουν όλο το 24ωρο εκτός των 30 δευτερολέπτων που προαναφέρθηκαν και φυσικά αποτελούν εξαίρεση… Στο βίντεο καρέ καρέ όλα όσα θέλει να εκφράσει στην μικρή του αδελφούλα, την οποία εντελώς συμπτωματικά (και από αγάπη) αποκαλεί “αρκούδι”…», έγραψε χιουμοριστικά στην σχετική της ανάρτηση.

Διαβάστε ακόμα:

Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον: Τα νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την Μάριον Μιχελιδάκη -Πότε κάνει πρεμιέρα

Ιωάννα Τούνη: Η αφοπλιστική απάντηση σε οργισμένο μήνυμα που δέχτηκε -«Να χαθείτε αντίχριστοι»

Mega Σαββατοκύριακο: Ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Στέλλα Γκαντώνα επιστρέφουν -Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας

Keywords
Τυχαία Θέματα